AKTUALIZÁCIA – REALITY: Polus City Center otvára vynovené priestory

V Poluse otvoria nový supermarket Lidl, zrekonštruovaný obchod s elektronikou Datart, food court a servisný ostrovček

Vyšlo aj v REG

Správa s titulkom „REALITY: Polus City Center otvára vynovené priestory“ je aktualizovaná o ďalšie informácie v prvom a druhom odseku.

BRATISLAVA 9. septembra (SITA) – Polus City Center v bratislavskej mestskej časti Nové Mesto v pondelok otvorí vynovené priestory. Posledné mesiace tu uskutočnili rozsiahle rekonštrukcie, ktorých výsledkom je napríklad nový supermarket Lidl, zrekonštruovaný obchod s elektronikou Datart, food court a nový servisný ostrovček. V tlačovej správe to uviedla spoločnosť Immofinanz. Ako neskôr dodala pre agentúru SITA, celková výška investície v tejto investičnej fáze bola vo výške približne štyri milióny eur.

V druhej fáze rekonštrukcie Polusu chcú vytvoriť priestor pre viac ako 20 obchodov s potravinami a módou známych značiek. Zrenovovať chcú aj exteriér a okolie Polusu. Koľko bude stáť táto fáza renovácie Polusu, spoločnosť Immofinanz zatiaľ neuviedla.

Immofinanz je spoločnosť, ktorá pôsobí v oblasti komerčných nehnuteľností. Jej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu kancelárií na siedmich hlavných trhoch Európy. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 4,4 miliardy eur a zahŕňa zhruba 220 nehnuteľností.

Súvisiace články

Aktuálne správy