Psychiatrická nemocnica v Pezinku hľadá ekonomického riaditeľa

Jeho funkčné obdobie má byť päť rokov.

Ministerstvo zdravotníctva (MZ) vyhlásilo výberové konanie na obsadenie miesta ekonomického riaditeľa v štátnej príspevkovej organizácii Psychiatrická nemocnica Philippa Pinela Pezinok. Ako informovalo na svojej internetovej stránke, jeho funkčné obdobie má byť päť rokov. Základná zložka mzdy nového riaditeľa bude 2 500 eur.

Uchádzač musí preukázať prax v riadiacich funkciách v dĺžke najmenej päť rokov. Má byť odborne spôsobilý v oblasti zdravotníctva, poisťovníctva, práva, ekonómie alebo v iných príbuzných odboroch. Predloží tiež projekt stratégie rozvoja organizácie. Uchádzač musí svoju žiadosť poslať do 26. augusta 2019 na adresu ministerstva.

Psychiatrická nemocnica Philippa Pinela bola zriadená ministerstvom zdravotníctva ako štátna príspevková organizácia s právnou subjektivitou od 1. marca 2006. Poskytuje špecializovanú ambulantnú a ústavnú zdravotnú starostlivosť pacientom s psychiatrickými ochoreniami a komplexnú zdravotnú starostlivosť závislým od psychoaktívnych látok. Okrem toho poskytuje psychiatrickú starostlivosť pacientom so súdne nariadenou ochrannou psychiatrickou, protitoxikomanickou, protialkoholickou a sexuologickou liečbou.

Súvisiace články

Aktuálne správy