Prípravné trhové konzultácie k dostavbe D1 s tunelom Višňové budú 31. júla

Národná diaľničná spoločnosť informovala, že cieľom stretnutia je informovanie o plánovanom postupe verejného obstarávania a získanie informácií vhodných pre použitie pri plánovaní a realizácii verejného obstarávania.

Prípravné trhové konzultácie pre spoločnosti k dostavbe diaľnice D1 Lietavská Lúčka – Višňové – Dubná Skala s tunelom Višňové sa uskutočnia v stredu 31. júla. Ako v piatok informovala Národná diaľničná spoločnosť, a. s. (NDS), cieľom stretnutia je informovanie o plánovanom postupe verejného obstarávania a získanie informácií vhodných pre použitie pri plánovaní a realizácii verejného obstarávania.

„Pre čo najrýchlejšie dokončenie úseku je proces verejného obstarávania rozfázovaný na štyri etapy. Ako prvý sa začne súťažný dialóg na diaľničný úsek D1 Lietavská Lúčka – Višňové – Dubná Skala vrátane tunela Višňové, ktorého sa budú týkať prípravné trhové konzultácie,“ uviedla hovorkyňa NDS Michaela Michalová. „Nasledovať bude súťaž na stredisko údržby vrátane operátorského pracoviska, ako tretie sa vyhlási verejné obstarávanie na technológiu tunela a poslednou bude súťaž na odpočívadlo Turie,“ poznamenala Michalová.

Prípravné trhové konzultácie budú v posledný júlový deň od v aule Slovenskej akadémie vied. Spoločnosti zároveň môžu NDS poslať vyplnený dotazník s konkrétnymi predstavami a pripomienkami k vyhláseniu súťaže na stavbu D1 Lietavská Lúčka – Višňové – Dubná Skala. Spoločnosti môžu vyplnený dotazník s bližšími informáciami odovzdať v stredu počas konzultácií alebo zaslať e-mailom do 2. augusta na: lujza.flimelova@ndsas.sk a veronika.chudicova@ndsas.sk.

Súvisiace články

Aktuálne správy