Pre opravu vozovky čiastočne uzavrú cestu I/11 v Svrčinovci pred priechodom do Česka

Ako informovala Národná diaľničná spoločnosť, dopravné obmedzenia budú v štyroch termínoch v závere týždňov medzi 4. až 29. júlom.

Pre opravu krytu vozovky bude čiastočne uzavretá cesta prvej triedy I/11 v Svrčinovci na úseku v dĺžke 1,1 kilometra pred hraničným priechodom do Českej republiky. Ako informovala Národná diaľničná spoločnosť, a. s. (NDS) na svojej webovej stránke, dopravné obmedzenia sú rozdelené do štyroch termínov v trvaní štyri až päť dní v závere týždňov medzi 4. až 29. júlom vo večerných a nočných hodinách.

Oprava bude pozostávať z odfrézovania pôvodnej vozovky a následného kladenia nových asfaltových vrstiev. „Doprava bude riadená svetelnou signalizáciou a vedená striedavo vo voľnej polovici vozovky. Práce na predmetnom úseku budú vykonávané výlučne počas víkendov v štyroch etapách, pričom v každej etape bude obmedzený úsek v dĺžke päťsto metrov,“ uviedla NDS. Motoristi musia počítať s obmedzeniami v doprave v lehotách 4. – 8. júla, 12. – 15. júla, 19. – 22. júla a 26. – 29. júla od 18:00 do 3:00.

„V prípade nepriaznivého počasia sa uzávera uskutoční v náhradnom termíne v rámci augustových víkendov (2. – 26. 8. 2019),“ dodala diaľničná spoločnosť.

Súvisiace články

Aktuálne správy