Rast kryptomien opäť prináša vysoké výnosy

Bitcoin sa posledné tri mesiace pohyboval tesne pod hranicou 4000€, no za posledné dni zaznamenal prudký nárast o viac ako 19%. Ľudia preto opäť hľadajú ako investovať do kryptomien. Trendom už nie je špekulovanie s jednotlivými menami, ale portfóliové investovanie s odborným managementom. Ľudia, ktorí sa rozhodli pre takéto riešenie teraz počítajú výnosy až 42%.
“V januári som vyskúšal investovať do portfólia skušobných 100€, a keď som videl, že to funguje správne, investoval som ďalších 500€. Približný výnos mám 40%.”, – povedal pre TASR František T., investor vo Fumbi, slovenskej platforme pre investovanie do kryptomien.
Keďže v druhej polovici roku 2019 a následne aj v 2020 odborníci predpovedajú dlhodobý rast trhu, okno investičnej príležitosti je stále ešte otvorené.
Aj keď odborný management minimalizuje väčšinu rizík spojených s investovaním do kryptomien, vždy treba pamätať na to, že kryptomeny sú rizikovou investíciou a nedá sa pri nich zaručiť výnos. Preto treba pri investovaní zvážiť riziko a investovať len sumu, ktorú si môžete dovoliť stratiť v prípade, že trh nepôjde tým správnym smerom.

Súvisiace články

Aktuálne správy