Grand Hotel Kempinski získal za rozprávkové svadby v Tatrách prestížnu cenu

Grand Hotel Kempinski High Tatras sa zaradil medzi najkrajšie a najromantickejšie miesta, kde si môžu snúbenci povedať svoje áno. Ako jediný hotel na Slovensku získal prestížne ocenenie International Hospitality Awards 2018, keď zvíťazil v kategórii Best Wedding Hotel. O víťazoch rozhodovala medzinárodná odborná porota zastúpená ôsmimi krajinami.
„Z tohto ocenenia máme veľkú radosť. Každá nevesta totiž túži prežiť svoj veľký deň na výnimočnom mieste a sme radi, že práve také miesto je náš hotel. Budúci manželia nás vyhľadávajú vďaka čarovnému prostrediu pri Štrbskom plese a vynikajúcim službám. Každá svadba má hotelom prideleného svadobného koordinátora, ktorý spolu s celým tímom dbá o to, aby mali na svadbu budúci manželia len tie najlepšie spomienky,“ povedala Kathrin Noll, generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras.
Unikátnosťou svadby v Grand Hoteli Kempinski High Tatras je to, že svadobný obrad môže byť vonku na trávniku s výhľadom na Štrbské pleso a majestátne štíty Vysokých Tatier. Hotel ponúka aj sály Gerlach a Kriváň, ktoré sú zosobnením štýlu, elegancie a krásy, v závislosti od veľkosti svadby a počtu svadobných hostí. Využiť môžu aj svadobný balíček s viacerými benefitmi či novomanželský apartmán s veľkou spálňou, krbom z ónyxu, oddychovou časťou a s vežičkou na streche hotela, kde sa nachádza vírivka s výhľadom na okolitú tatranskú prírodu. Dokonalým miestom na relax je aj ZION SPA LUXURY, ktoré patrí medzi najkrajšie a najlepšie wellness v strednej Európe. Ocenenia International Hospitality Awards sa udeľujú od roku 2011. Grand Hotel Kempinski High Tatras už v minulosti zvíťazil v kategóriách: Best Historical Hotel, Best Spa Hotel a v minulom roku v kategórii Best Honeymoon Destination. V tomto roku bolo slávnostné odovzdávanie cien 24. februára v Kyjeve.

Súvisiace články

Aktuálne správy