Unilever sťahuje aj zo slovenského trhu vianočný set Axe Dark Temptation

Z dôvodu niekoľkých reklamácií reproduktora a USB kábla v darčekových vianočných setoch značky Axe vo Veľkej Británii sa spoločnosť Unilever Slovensko rozhodla preventívne stiahnuť z trhu tieto sety v Slovenskej republike. Výrobok, ako v pondelok oznámila, sa sťahuje aj napriek tomu, že na Slovensku ani v Českej republike nebola žiadna podobná reklamácia evidovaná. Rovnaký krok bol realizovaný aj v ostatných krajinách Európskej únie.
Vo Veľkej Británii bolo zistené, že za určitých podmienok sa USB kábel dodávaný v tejto sade môže pri nabíjaní reproduktora prehrievať. Toto opatrenie sa netýka kozmetických výrobkov, ktoré boli súčasťou balenia. Tie môžu byť zákazníkmi naďalej bez obáv používané.
V Slovenskej republike ani v Česku nebola zaznamenaná žiadna podobná spotrebiteľská sťažnosť. Zákazníci, ktorí si kozmetický balíček Axe Dark Temptation zakúpili, môžu kedykoľvek kontaktovať zákaznícku linku spoločnosti na čísle 0850 123 850, alebo využiť emailovú adresu infolinka@unilever.com, kde im budú oznámené podrobné informácie ohľadom následného postupu a kompenzácie. Spoločnosť odporúča obe zariadenia ďalej nepoužívať a reklamovať ich. Spotrebitelia nemusia vracať kozmetické výrobky Axe, ktoré boli súčasťou vianočnej sady.

Súvisiace články

Aktuálne správy