Správy o blížiacom sa rozvode Jeffa Bezosa nabrali dramatický zvrat

, businessinsider Foto:SITA/AP;YT/thelogicalbro

V stredu miliardár na twitteri zverejnil, spolu so svojou manželkou, že sa rozvádzajú. O niekoľko hodín neskôr uviedol National Enquirer, známy bulvárny denník, že už štyri mkesiace sleduje súkromný život Bezosa a prinesie pikantné odhalenie jeho vzťahu s televíznou moderátorkou Lauren Sanchezovou.

Enquirer informoval, že jeho reportéri sledovali Bezos a Sanchezovú v piatich štátoch. Majú zaznamenané ich lety na súkromných lietadlách, limuzínach, či helikoptére. Ich romantické výlety, skrývanie sa v päťhviezdičkových hoteloch, intímne večere aj čas strávený v súkromí. Jednoducho komprimutujúce zábery podvádzania, ktoré ukončili ich manželstvo. V archíve majú aj erotické selfie, či iné "šokujúce fotografie páru". New York Post uviedol, že Bezos so svojou manželkou pravdepodobne načasovali oznámenie konca vzťahu tak, aby to bolo ešte pred zverejnením fotiek so Sanchezovou.

Komentátori sa podrobne zaoberajú rozvodom, s vzhľadom na to, aký by to mohlo mať dopad pre Bezosových 137 miliárd dolárov. Enquirer, ktorý má dlhodobo dobré vzťahy s prezidentom Donaldom Trumpom, pridáva novú dimenziu príbehu. Špekuluje sa, že celá Bezosova sledovačka môže mať politické pozadie. Bezos, ktorý je tiež majiteľom Washington Post, je totiž dlhoročným kritikom prezidenta Trumpa a obaja majú dlhotrvajúci verejný konflikt.

Na doplnenie ešte treba uviesť, že David Pecker, výkonný riaditeľ materskej spoločnosti National Enquirer, American Media Inc. (AMI), je známym spojencom Trumpa, rozumeli si ešte pred tým, ako vstúpil do politiky. Údajne noviny nezverejnili niekoľko príbehov, ktoré by stavali budúceho prezidenta do zlého svetla.

Novinár MSNBC Chris Hayes sa k veci vyjadril prostredníctvom tweetu. "Vzhľadom na všetko, čo vieme o tom, ako funguje Peckerov Enquirer, že je to v podstate predĺžená ruka Trumpa, vyvoláva to určité otázky." Erica Ordenová, reportérka CNN, povedala: "Časťou tohto príbehu je, že za článkom v National Enquirer o Bezosovi je redaktor AMI Dylan Howard. Ten, ktorý sa podieľal spolu s bývalým právnikom Trumpa, zamiesť jeho aféry so ženami pod koberec."

Lauren Sanchezová je vydatá za Patricka Whitesella spoluzakladateľa prominentnej hollywoodskej talentovej agentúry WME, ktorej klientmi sú napríklad Matt Damon, Christian Bale či Hugh Jackman. Podľa New York Post sa Sanchezová a Whitesell rozišli na jeseň minulého roka kedy sa zblížila s Bezosom. Enquirer ale píše, že ich tajný vzťah prebieha už osem mesiacov.

Jeff a MacKenzie Bezos majú spolu štyri deti. Sanchezová má tri, dve z manželstva s Whitesellom a jedno z predchádzajúceho vzťahu.

Súvisiace články

Aktuálne správy