Nebojte sa mať vysoké nároky na podnikateľský účet

, PR článok

Dobrý účet by mal byť nenápadným, avšak spoľahlivým partnerom každého podnikateľa. Nevyžaduje mnoho pozornosti, no keď s ním potrebujete pracovať vždy a všade funguje na 100%. A k tomu vždy ponúkne niečo navyše. Účet s balíkom služieb Tatra BusinessTB Premium je tu pre všetkých, ktorí hľadajú plnohodnotný podnikateľský účet, pri ktorom netreba riešiť nič, čo sa netýka biznisu.

Účet s balíkom služieb Tatra Business Premium je tu pre tých, ktorí nechcú kompromisy.

Najlepšia mobilná aplikácia

Najlepší mobilný banking, s ktorým môžete rýchlo a pohodlne pracovať so svojimi peniazmi. Jednoducho vyhľadáte akúkoľvek transakciu hoci aj so starším dátumom. Všetky výpisy môžete exportovať do rôznych formátov, ktoré si viete pozrieť v Exceli alebo z PDF. Počas bežného dňa určite oceníte možnosť vykonať platbu oskenovaním QR kódu či IBANu a ďalšie inovácie. Ak si otvoríte účet s balíkom služieb Tatra Business Premium, s mobilnou aplikáciou Tatra banka sa vám už nebude chcieť kvôli platbám zapínať počítač.

Neobmedzené výbery, automatické transakcie a karty

Vyberte si vždy toľko, koľko potrebujete a ako často budete chcieť. Bez poplatkov navyše, zo širokej siete bankomatov Tatra banky. Extra poplatky nemusíte riešiť ani v zahraničí pri výberoch z bankomatov skupiny RBI AG. K účtu s balíkom služieb Tatra Business Premium dostanete tiež neobmedzené notifikácie o pohyboch na účte a výpisy do emailu. Potrebujete viac? Tatra banka vám dá toľko platobných kariet Visa Electron a Mastercard, koľko budete potrebovať. A k tomu ešte aj neobmedzené množstvo automatických transakcií.

Nová firma? Vedenie účtu na rok zadarmo

Každá firma alebo fyzická osoba, ktorá si otvorí účet Tatra Business Premium do 12 mesiacov od začiatku podnikania, automaticky získa zľavu 100 % z poplatku za vedenie účtu so základným balíkom služieb až na jeden rok.

So spoľahlivým partnerom sa podniká jednoduchšie. S balíkom služieb, ktoré dostanete k účtu Tatra Business Premium zrýchlite a zjednodušíte každodenný tok peňazí vo firme.

Súvisiace články

Aktuálne správy