OBCHODNÁ VEREJNÁ SÚŤAŽ: „Dvojdetektorová tomografická hybridná gama kamera SPECT s premennými uhlami nastavenia detektorov“

, biont

BIONT, a.s. (ďalej len "Vyhlasovateľ") vyhlasuje OBCHODNÚ VEREJNÚ SÚŤAŽ „Dvojdetektorová tomografická hybridná gama kamera SPECT s premennými uhlami nastavenia detektorov“ podľa § 281 - § 288 zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov o najvhodnejší návrh na uzatvorenie zmluvy.

Predmet požadovaného záväzku
Vyhlasovateľ vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh na uzatvorenie zmluvy, predmetom ktorej je Dvojdetektorová tomografická hybridná gama kamera SPECT s premennými uhlami nastavenia detektorov.

Zásady obsahu zamýšľanej zmluvy
Vyhlasovateľ má záujem formou zmluvy zabezpečiť dodanie, montáž, inštaláciu, uvedenie do prevádzky a záručný servis dodávaného zariadenia podľa podmienok obchodnej verejnej súťaže.

Ďalšie Vyhlasovateľom požadované obsahové náležitosti návrhu zmluvy sú uvedené v podmienkach obchodnej verejnej súťaže.

Spôsob podávania návrhov
Návrhy musia byť doručené Vyhlasovateľovi na adresu PROCESS MANAGEMENT, s.r.o., Gaštanová 13, 811 04 Bratislava jedným z nižšie uvedených spôsobov:
– poštovou zásielkou alebo
– osobne v pracovných dňoch v pracovnom čase od 10:00 do 15:00 miestneho času.

Návrhy musia byť predložené vo forme, spôsobom a musia obsahovať všetky náležitosti určené Vyhlasovateľom v podmienkach obchodnej verejnej súťaže.

Lehoty
Lehota na predkladanie návrhov uplynie dňa 25. septembra 2018 o 10:00 hod. miestneho času. Návrh predkladaný formou poštovej prepravy musí byť doručený Vyhlasovateľovi v lehote na predkladanie návrhov. Po otvorení návrhov vyzve zástupca Vyhlasovateľa navrhovateľov, ktorí predložili súťažné návrhy, na účasť v elektronickej aukcii. Elektronická aukcia sa uskutoční len v prípade, ak budú v tejto obchodnej verejnej súťaži predložené minimálne 2 (dva) súťažné návrhy. Zástupca Vyhlasovateľa do 9. októbra 2018 písomne oznámi všetkým navrhovateľom, ktorých súťažné návrhy sa vyhodnocovali, výsledok vyhodnotenia súťažných návrhov. Úspešnému navrhovateľovi zástupca vyhlasovateľa oznámi, že jeho súťažný návrh prijíma. Neúspešnému navrhovateľovi oznámi bez uvedenia dôvodu, že jeho návrh bol odmietnutý.

Podmienky obchodnej verejnej súťaže
Podmienky obchodnej verejnej súťaže sú zverejnené na webovom sídle Vyhlasovateľa www.biont.sk.

Súvisiace články

Aktuálne správy