V Prologis Park Bratislava pribudnú dve nové budovy

Výstavbu dvoch nových špekulatívnych budov s celkovou rozlohou 25.300 štvorcových metrov (m2) začal Prologis v Prologis Park Bratislava. Médiá o tom stredu informovala táto logistická spoločnosť.
Prvá budova bude mať plochou 9800 m2, z ktorých si 2900 m2 vopred prenajíma distribútor potravín na hlavné trhy strednej a východnej Európy, druhá má mať rozlohu 15.500 m2. „Park je z 97 % obsadený,“ povedal riaditeľ pre development a leasing spoločnosti na Slovensku Martin Stratov s tým, že dve budovy sú v súlade so zvyšujúcim sa dopytom po prvotriednych priemyselných a logistických priestoroch v tomto regióne.
Po ich dokončení dosiahne park celkovú rozlohu viac ako 386.000 m2 logistických priestorov, pre ďalšiu potenciálnu výstavbu zostane 58.000 m2, dodáva spoločnosť.
Zóna je situovaná východne od Bratislavy, blízko Senca a 16 kilometrov od medzinárodného letiska. Spoločnosť pôsobí v SR, ČR, Poľsku a Maďarsku a s portfóliom s rozlohou 4,3 milióna m2 je popredným poskytovateľom distribučných nehnuteľností v strednej a východnej Európe.

Súvisiace články

Aktuálne správy