Aimedis – ICO: Holandská eHealth – platforma vstúpila do kapitálového trhu

Aimedis, blockchainová eHealth platforma vychádzajúca z UI [umelej inteligencie], ktorá spôsobí revolúciu v interakcii medzi pacientmi a doktormi, nemocnicami, terapeutmi a lekárňami, navzájom spustila AIM token, aby zafinancovala vstup na globálny trh.
Od stredy 16. mája majú investori konečne príležitosť získať vlastný podiel na jedinečnom projekte, vďaka medzinárodnému vstupu Aimedis na trh, a to kúpou AIM tokenov. AIM tokeny sú teraz dostupné s 20% presale bonusom a 5% early-bird bonusom len v českom investičnom dome BRIC INVEST.
Aimedis si dáva za cieľ formovať budúcnosť starostlivosti o zdravotníctvo poskytnutím pokročilej a plne funkčnej platfomy zabezpečenej blockchainom a podporovanou UI. Platforma umožňuje pacientom prevziať kontrolu, zabezpečiť výmenu zdravotných údajov a prístup k najlepšej zdravotnej starostlivosti. Takisto získať radu, predpisy, a stať sa súčasťou zdravotnej revolúcie.
Vydaním 300 miliónov AIM tokenov s hodnotou 0,12 USD/ kus si Aimedis konzorcium zaopatrí cca. 360 miliónov USD. Budú určené na financovanie globálneho vstupu úspešnej platformy na trh najskôr v Číne a ďalších krajinách ďalekého východu. AIM token taktiež napomôže naštartovať ekosystém vo vnútri platformy. AIM bude menou vo vnútri systému, umožňujúcom zúčastneným nákup a predaj liekov, služieb (napr. konzultácií), platenie predpisov a v neposlednom rade podporu ostatných pacientov, ktorí poskytujú cenné zdravotné informácie (napr. vytvorením záujmových skupín, zdieľaním skúseností alebo ohodnocovaním lekárov, služieb a liekov).
Miro Soukup, člen predstavenstva českého investičného domu BRIC INVEST zhŕňa:
„S našou ponukou AIM tokenov s 20% presale bonusom a 5% early-bird bonusom naviac, majú investori jedinečnú šancu nakúpiť si svoj podiel Aimedis, čím sa zúčastňujú na vzostupe nového eHealth trhu, ktorý skôr či neskôr zmení spôsob, akým pacienti komunikujú s ostatnými členmi a zástupcami v zdravotnom priemysle budúcnosti.“ 
Viac informácií o AIM a Aimedis: https://www.bric-holding.com/aimedis-ico-EN.html
Tokeny môžete kúpiť už teraz na stránkach BRIC INVEST.

Súvisiace články

Aktuálne správy