XTB prináša revolúciu do akciového investovania

, PR článok

Mnoho rokov bolo investovanie do akcií spojené s vysokými poplatkami, ktoré robili investovanie drahým a znižovali výnos. Teraz sme však svedkami novej éry – éry nulových poplatkov pri investovaní do akcií. Globálny CFD broker, spoločnosť X-Trade Brokers (XTB), predstavuje nový revolučný produkt – fyzické akcie, ktoré je možné nakupovať a predávať bez poplatkov.

Revoluční charakter ponuky je zrejmý najmä v dvoch faktoroch. Po prvé, v XTB je teraz možné investovať do fyzických akcií, nie iba CFD, z najväčších svetových búrz, a to bez poplatkov. Každý investor môže využiť 5 obchodov bez poplatkov každý mesiac až do nominálnej hodnoty 30 000 EUR. V ponuke je viac ako 1 500 akcií a 113 ETF fondov zo 16 trhov vrátane pražskej burzy, frankfurtskej burzy, newyorskej burzy, londýnskej burzy a ďalších. Ide o prelomové riešenie pre akciových investorov, ktorí teraz môžu investovať na globálnych trhoch s omnoho nižšími nákladmi.

Navyše sú tu ešte ďalšie faktory, ktoré robia túto ponuku tak atraktívnou pre klientov:

  • Dodatočná marža z kúpených akcií môže byť použitá na obchodovanie ďalších akcií prostredníctvom CFD.
  • Vyspelá a užívateľsky komfortná obchodná platforma  
  • Možnosť vybrať prostriedky ihneď potom, čo je obchodná pozícia uzavretá

A napokon, revolučný charakter ponuky je zavŕšený ocenenou obchodnou platformou. Inovatívna, intuitívna a plne prispôsobiteľná. xStation 5 umožňuje investorom vytvoriť si obchodné prostredie, ktoré vyhovuje ich štýlu.

Okrem online prístupu je možné stiahnuť si ju do počítača, ako aplikáciu do mobilu či tabletu a dokonca do inteligentných hodiniek, čo umožňuje investovanie do akcií bez poplatkov kdekoľvek. Platforma je ideálny doplnok k ponuke a nevyhnutný nástroj pre každého akciového investora.  

“Sme veľmi radi, že môžeme našim klientom v XTB ponúknuť tieto nové inštrumenty. Teraz u nás môžu investori nakupovať akcie z viac ako 16 búrz, všetko v jednej obchodnej platforme xStation 5. Rozširovaním ponuky sa snažíme poskytnúť čo najlepšie podmienky, aby investor nebol nútený využívať viac brokerov či obchodných platforiem, ale aby mohol svoje investície pohodlne realizovať v jednej platforme”, povedal Omar Arnaout, CEO spoločnosti X-Trade Brokers. 

 

Viac o ponuke XTB nájdete na sk.xtb.com/akcie-a-etf.

 

 

Súvisiace články

Aktuálne správy