Zlacnene.sk: Rýchly prehľad o peniazoch, ktoré môžete ušetriť

, PR článok

Viete, že môžete pri rodinných nákupoch ušetriť až 85 % peňažných prostriedkov? Stačí sledovať portál Zlacnene.sk, ktorý je uceleným prehľadom neustále aktualizovaných akčných cien tisícov položiek rozmanitého tovaru od desiatok obľúbených predajcov. K dispozícii je tiež jeho verzia pre mobilné telefóny.

Nájdete tu ponuky supermarketov, napríklad akciové letáky Kaufland, akciové letáky Tesco, teda hlavne potraviny, drogériu či oblečenie, ale portál sústreďuje aj výrazné zľavy nábytku, elektroniky a bielej techniky, kníh, hobby potrieb, športových, kuchynských, záhradníckych či zdravotníckych potrieb. Sústreďujú sa tu zľavové akcie spoločností Billa, Lidl, DM drogerie, 101 drogerie, Nay, Okay, Bauhaus, Hornbach, Möbelix, Jysk, Pepco, Tchibo, Kik a rady ďalších.

Využite bezplatného pomocníka – Strážca zliav

Akčné letáky alebo jednotlivé kategórie tovarov môžete prechádzať sami – všetko je dokonale prehľadné. O peniazoch, ktoré potenciálne ušetríte, sa však môžete nechať informovať tiež prostredníctvom služby Strážca zliav. Tento šikovný pomocník pravidelne a zadarmo sleduje aktuálne akčné ponuky a vyberá z nich tovar, o ktorý máte záujem. Monitoruje aj to, či príslušný produkt či tovar v rámci kategórie dosiahol nižšie, vami zadané ceny, alebo zlacnel napríklad o 50%.

Všetky parametre zadáte sami a potom už len očakávate e-maily s dôležitými informáciami. Je na vás, či si necháte zasielať letáky konkrétnych spoločností, zľavy na určitý tovar alebo cenové relácie vybraného tovaru. Nastavujete aj to, ako dlho chcete byť informovaní o akčných cenách.

Vďaka pravidelne aktualizovanému prehľadu akčných ponúk na portáli Zlacnene.sk môžete značne ušetriť za nákupy širokého sortimentu tovarov. K tomu ušetríte aj svoj čas, ktorý by ste venovali neustálemu prezeranie letákov z poštovej schránky. Ponukám na papieri chýba možnosť porovnania, navyše mnohí predajcovia sa takto ani neprezentujú.

Navštívte teda webové stránky Zlacnene.sk a začnite nakupovať za výrazne výhodnejších podmienok.

Súvisiace články

Aktuálne správy