NDS vyhlásila tender na mobilné telekomunikačné služby a zariadenia

Predpokladaná cena zákazky na štyri roky predstavuje 920 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty. Lehota na predkladanie ponúk je 19. januára 2018 a použitá bude elektronická aukcia.

Národná diaľničná spoločnosť, a. s. (NDS) vyhlásila verejnú súťaž na mobilné telekomunikačné služby a zariadenia. Za štyri roky predpokladá na to vynaložiť predbežne 920 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty (1,1 mil. eur vrátane DPH). Lehota na predkladanie ponúk je 19. januára 2018, platiť musia minimálne do 31. augusta budúceho roka. Ako vyplýva z oznámenia o vyhlásení tendra v pondelkovom Vestníku verejného obstarávania, pri vyhodnotení ponúk bude použitá elektronická aukcia. NDS plánuje uzavrieť rámcovú dohodu s jediným uchádzačom.

„Predmetom zákazky je poskytovanie komplexných, bezpečných a ekonomicky výhodných mobilných telekomunikačných služieb operátora prostredníctvom virtuálnej privátnej siete, teda vytvorením vnútropodnikovej siete pre hlasové a dátové SIM karty verejného obstarávateľa, pripojenie účastníka do verejnej telefónnej siete, doplnkové verejné telekomunikačné služby a dodávka mobilných telekomunikačných zariadení,“ oznámila NDS.

Uchádzači majú preukázať, že za predchádzajúce tri roky dosiahli súhrnný obrat minimálne 690 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty (828 tis. eur vrátane DPH). Požadovaný objem poskytnutých mobilných telekomunikačných služieb a dodaných mobilných zariadení počas troch rokov pred vyhlásením verejného obstarávania predstavuje najmenej 920 tis. eur bez DPH, čo je aj predpokladaná hodnota zákazky.

Súvisiace články

Aktuálne správy