Slovenská pošta zaplatí za ochranné pracovné prostriedky 1,34 mil. eur

Slovenská pošta zadala zákazku spoločnosti Rempo na základe verejnej súťaže vyhlásenej v auguste tohto roka, keď jedinú ponuku predložil uvedený uchádzač.

Slovenská pošta, a. s., plánuje vynaložiť na dodávku osobných ochranných pracovných prostriedkov pre svojich zamestnancov za štyri roky 1,116 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (1,339 mil. eur vrátane DPH). Zákazku zadala spoločnosti Rempo, s. r. o., Bratislava na základe verejnej súťaže vyhlásenej v auguste tohto roka. Jedinú ponuku predložil uvedený uchádzač, pričom predpokladaná cena predstavovala 1,118 mil. eur bez DPH. Vyplýva to z výsledku tendra zverejneného vo Vestníku verejného obstarávania.

Slovenská pošta a Rempo už uzatvorili príslušnú rámcovú dohodu na štyri roky, resp. do vyčerpania uvedeného finančného limitu zákazky. Dodávateľ musí poskytnúť Slovenskej pošte osobné ochranné pracovné prostriedky podľa jednotlivých druhov a predpokladaných množstiev v rámci celého územia Slovenska, približne na tisíc šesťsto odberných miest Slovenskej pošty.

Slovenská pošta, a. s., so sídlom v Banskej Bystrici vznikla 1. januára 1993 a na akciovú spoločnosť so 100-percentnou účasťou štátu sa pretransformovala 1. októbra 2004. Spoločnosť má základné imanie 214,3 mil. eur, jej akcie spravuje Ministerstvo dopravy a výstavby SR.

Súvisiace články

Aktuálne správy