Hornbach začína posielať, jeho e-shop má od 40 eur dopravu zadarmo

, hornbach Foto: TASR/Vladimír Benko

Na slovenský e-commerce trh vstupuje stavebný market, ktorého online ponuka zatiaľ zahŕňa 12 tisíc produktov. Aj pri nákupe v internetovom obchode predajca hovorí o záruke trvale najnižších cien. Ceny výrobkov sú rovnaké ako v kamenných predajniach.

"Rozhodnutiu vstúpiť na slovenský internetový trh predchádzalo otvorenie e-shopu v iných regiónoch, kde sa tento krok osvedčil a stretol sa so záujmom zo strany spotrebiteľov. Keďže internetové nakupovanie zažíva i na Slovensku významný rozmach, rozhodli sme sa ako prvý projektový market na Slovensku spustiť e-shop“ dodáva k spusteniu slovenského e-shopu David Kolář, marketingový riaditeľ spoločnosti Hornbach pre Českú a Slovenskú republiku.

Všetci domáci majstri, ktorí nebývajú v blízkosti dvoch bratislavských a jedného košického projektového marketu, ktorí využijú možnosť objednať si tovar z e-shopu v hodnote od 40 eur a viac, pričom sa zmestí do obalu s rozmermi 60x40x40 cm, za dopravu neplatia. Aktuálne tvorí ponuku internetového obchodu 12 000 produktov a bude sa neustále rozširovať. Cieľom je mať online rovnako širokú ponuku, aká  je v kamenných projektových marketoch. Za konkurenčnú výhodu sa dá považovať garancia vrátenia tovaru predĺžená na 28 dní, ale aj rýchlosť dodania, keď pri platbe kartou do 13:00 sa zásielky expedujú ešte v ten istý deň.

"Internetový obchod je úzko prepojený s našimi kamennými predajňami. Zákazníci si prostredníctvom e-shopu môžu nielen nechať poslať produkt domov, ale ho aj rezervovať na predajni, vyzdvihnúť ho, vrátiť či reklamovať,“ dodáva marketingový riaditeľ Hornbachu.

Súvisiace články

Aktuálne správy