ŽSR medzi Margecanmi a Gelnicou vymieňajú koľajnice

Gelnica je dnes pre práce v čase od 9.30 do 14.00 h výluka. Vlaky počas nej nahradzujú autobusy. Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) v rámci výluky už od pondelka (21.8.) realizujú výmenu opotrebovaných koľajníc v dĺžke 300 metrov.

Gelnica je dnes pre práce v čase od 9.30 do 14.00 h výluka. Vlaky počas nej nahradzujú autobusy.
Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) v rámci výluky už od pondelka (21.8.) realizujú výmenu opotrebovaných koľajníc v dĺžke 300 metrov. „Činnosti spojené s výlukou vykonávajú zamestnanci ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami,“ informoval dnes odbor komunikácie generálneho riaditeľstva ŽSR.
Podrobnejšie informácie o opatreniach v osobnej doprave sa cestujúci dozvedia z vývesiek umiestnených v železničných staniciach alebo ich poskytne dopravca – ZSSK na telefónnom čísle kontaktného centra – 18 188, prípadne na internetovej stránke www.slovakrail.sk.
„ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým dochádza v dôsledku výlukových prác, a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach,“ uviedol štátny podnik.

Súvisiace články

Aktuálne správy