Mesto Senec vyhlásilo tender na prevádzku mestskej autobusovej dopravy

Za poskytovanie týchto služieb počas štyroch rokov predpokladá mesto vynaložiť predbežne 523,7 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty.

Mesto Senec vyhlásilo verejnú súťaž na prevádzku mestskej autobusovej dopravy. Za poskytovanie týchto služieb počas štyroch rokov predpokladá vynaložiť predbežne 523,7 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty (628,5 tis. eur vrátane DPH). Lehota na predkladanie ponúk je 18. septembra, pričom platiť musia do konca tohto roka a prevádzkovateľ mestskej autobusovej dopravy má vzísť z elektronickej aukcie. Mesto Senec na základe výsledku tendra plánuje uzavrieť rámcovú dohodu s jediným uchádzačom. Verejné obstarávanie pre mesto zabezpečuje bratislavská spoločnosť VO SK, a. s.

„Predmetom zákazky je miestna preprava osôb obyvateľov a návštevníkov mesta Senec podľa cestovného poriadku s presným určením umiestnenia zastávok, a v súlade s prepravným poriadkom, ktoré budú súčasťou vykonávacích zmlúv uzatváraných na konkrétne obdobie,“ vyplýva z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania.

Mestskú autobusovú dopravu v Senci prevádzkuje spoločnosť L+L autobusová doprava, s. r. o. Prepravca mal donedávna sídlo priamo v Senci, od augusta už ho má v obci Hrubý Šúr v okrese Senec, prevádzku má však v Senci. Firma začala zabezpečovať autobusovú dopravu v roku 1996 pôvodne ako rodinný podnik na základe živnostenského oprávnenia jednotlivca a v roku 2008 zmenila právnu formu na s. r. o. Prevádzkuje aj niekoľko desiatok autobusov. Spoločníkmi firmy so základným imaním takmer 28 tis. eur sú dve fyzické osoby.

Súvisiace články

Aktuálne správy