Aukcia Madonniných nohavičiek nebude

, CNBC Foto: Gotta Have It!

Nadchádzajúca aukcia osobných predmetov Madonny, vrátane milostného listu od rappera Tupaca Shakura, zopár použitých nohavičiek a kefy na vlasy, sa nakoniec odkladá. Zasiahol súd.

Manhattanský sudca Najvyššieho súdu Gerald Leibovitz nariadil odstrániť z aukcie s tematikou rock-and-rollu naplánovanej na stredu 22 položiek. Madonna sa už dávnejšie usilovala o mimoriadny súdny príkaz, údajne bola šokovaná, keď sa dozvedela o plánovanej on-line aukcii listu od Tupaca. Vraj ani netušila, že sporný list už nie je v jej vlastníctve.

"Skutočnosť, že som dosiahla status celebrity vďaka úspechu v mojej kariére, mi neodopiera právo zachovať so svoje súkromie, aj pokiaľ ide o osobné veci," povedala Madonna podľa súdnych spisov. "Chápem, že moja DNA môže byť vytiahnutá z kúska mojich vlasov. Považujem to za nepríjemné a hrubé útoky, že moja DNA môže byť vydražená na predaj širokej verejnosti."

Podľa súdnych dokumentov sa od Tupacovho listu očakáva, že vynesie až 400 000 dolárov. Tupac, jeden z najpredávanejších rapperov všetkých čias, randil s Madonnou na začiatku deväťdesiatych rokov. Raper podľahol zraneniam, ktoré utrpel v roku 1996 v Las Vegas.

Madonna, vďaka takým hitom ako "Like a Virgin" a "Vogue", predala stovky miliónov albumov. Ostatné jej predmety, ktoré mali byť predmetom dražby, boli súkromné ​​fotografie zhotovené na rozlúčke so slobodou v jej dome na Miami, osobné listy a kazety obsahujúce nevydané nahrávky.

Podľa súdneho dokumentu Madonna obviňuje  Darlen Lutzovú, svoju bývalú priateľku, umeleckú konzultantku a "častého nočného hosťa" v Madonninom dome, keď sa ona sama v rezidencii nenachádzala, že stojí za predajom týchto jej osobných vecí. Hovorca Lutzovej spoločne s aukčným domom uviedli, že obvinenia budú na súde "dôrazne napadnuté a vyvrátené".

Súvisiace články

Aktuálne správy