Na Slovensku otvára pobočku najväčší český predajca drahých kovov

Spoločnosť Golden Gate CZ, ktorá vlani predala vyše tony investičného zlata a viac ako šesť ton investičného striebra, vstupuje na slovenský trh. Svoju prvú pobočku v krajine otvára v Bratislave.

Najväčší český predajca investičného zlata a striebra, spoločnosť Golden Gate CZ, vstupuje na slovenský trh. Informuje o tom portál voFinanciach.sk, podľa ktorého má firma vo svojej bratislavskej pobočke okrem výkupu a predaja organizovať aj vzdelávacie akcie. Spoločnosť Golden Gate pritom v minulom roku celkovo predala investičné zlato a striebro za zhruba 50 mil. eur, a to vyše tony zlata a šesť ton striebra.

Cieľom spoločnosti v novej pobočke bude poskytovať aj odborné informácie klientom pri investovaní do drahých kovov. „Väčšina ľudí potrebuje nákup drahých kovov vysvetliť a osobne prebrať. Súčasťou našich služieb sú preto taktiež rady, ako nákup správne načasovať a kedy je výhodné využiť prípadné cenové korekcie, aby investovanie bolo čo najefektívnejšie,“ cituje portál voFinanciach.sk predsedu predstavenstva Golden Gate CZ Vladimíra Brůnu.

Spoločnosť Golden Gate CZ pritom v prvom kvartáli tohto roka dosiahla tržby z predaja drahých kovov na úrovni 12 mil. eur, čo v medziročnom porovnaní znamenalo nárast o 12 %. Počas tohto obdobia predala takmer 270 kilogramov investičného zlata a vyše 1 800 kilogramov striebra. Predaj zlata tak oproti prvému štvrťroku vlaňajška vzrástol o 7 % a striebra až o vyše 40 %.

http://vofinanciach.sk/najvacsi-cesky-predajca-investicnych-drahych-kovov-otvara-pobocku-bratislave/

Súvisiace články

Aktuálne správy