Nemocnicu v Gelnici čaká rekonštrukcia

Polikliniku Všeobecnej nemocnice v Gelnici čaká rekonštrukcia ambulantných priestorov a modernizácia technológií. Zdravotnícke zariadenie už vyhlásilo verejnú súťaž. Predpokladaná hodnota zákazky je viac ako 883,7 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty. Financovaná bude z Operačného programu Zdravotníctvo. Projekt by mal byť ukončený do 24 mesiacov od uzatvorenia zmluvy. Vyplýva to z informácií zverejnených vo Vestníku verejného obstarávania.

O víťazovi súťaže rozhodne najnižšia cena, nemocnica pritom plánuje použiť elektronickú aukciu. Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 20. apríla tohto roku. Návrh projektu rieši ambulantné priestory polikliniky, vnútorné dispozičné zmeny, rozvody médií, výmenu povrchov a výplňových konštrukcií. Z exteriéru je to výmena strešného plášťa, okien a dverí. Cieľom zmien je podľa zverejnených informácií optimalizovať prevádzku a zmodernizovať priestory.

Všeobecná nemocnica v Gelnici pokrýva spádové územie okresu Gelnica s viac ako 30 tis. obyvateľmi. Orientuje sa najmä na zdravotnú starostlivosť pre dlhodobo chorých pacientov. Lôžkové oddelenie dlhodobo-chorých pacientov otvorili a uviedli do prevádzky v januári 2008.

Súvisiace články

Aktuálne správy