Snina dobuduje vodovod a kanalizáciu za 3,4 mil. eur

Stavebné práce naplánované na dva roky uskutoční združenie vedené spoločnosťou Eiffage Construction Slovenská republika, s.r.o. Projekt má byť spolufinancovaný z európskych peňazí v rámci Operačného programu Životné prostredie.

Dobudovanie vodovodu a kanalizácie v okrajových častiach mesta Snina bude stáť 3,36 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Stavebné práce, naplánované podľa podmienok tendra na dva roky, majú byť financované z európskych peňazí v rámci Operačného programu Životné prostredie, zo štátneho rozpočtu a z vlastných zdrojov obstarávateľa. Mesto Snina informovalo o výsledku užšej súťaže, vyhlásenej pred rokom v marci, v piatkovom vydaní Vestníka verejného obstarávania. Predpokladaná cena prác bola 3,5 mil. eur.

V tendri so štyrmi prijatými ponukami uspelo združenie vedené spoločnosťou Eiffage Construction Slovenská republika, s.r.o. Bratislava. Ďalšími členmi združenia boli spoločnosti Eiffage Construction Česká republika, s.r.o.. organizačná zložka Bratislava, Alpine Slovakia, spol. s r.o. Bratislava, Vodohospodárske stavby – ekologický podnik, a.s. Bratislava a Zepris, s.r.o. Rovinka.

Súvisiace články

Aktuálne správy