Názory čitateľov


Názory k článku:
Titul Stavba roka 2016 získal bratislavský komplex Panorama City

24. 3. 2017   3200
Ak v Blatistave moze ziskat titul stavba roka panorama Shity, tak je to velmi zle.
Pokial metropola bez metra, ma nosny system MHD postaveny na prevazne autobusoch, elektrickach, pripadne trolejbusoch, nema ani prepojene rzchlou dopravou satelity a priemyselne centrum /jedine velke a funkcne BAZ-WV/ pomocou kolajovej dopravy a vsetko sa plazi po asfalte, prevazne len po asfalte, tak je nieco velmi chore v tej komisii.
Mimochodom aka panorama sa otvara z tej panoramy?
Je to len rozbombardovana, prepchata a dezindustrializovan a metropola, kde developkari vitazia nad rozumom, kde nekoncepcne zahustuju a pretvaraju nieco, co dava chleba otrokom, ktory ako nomadi, alebo naplava prichadzaju a odchadzaju, cestuju a otrocia, niektory byvaju a najma si beru uvery, aby mohli zit.
Osobne si myslim, ze z houna a udupanej hliny sa da postavat vselico, ale mne osobne, po mnohych rokoch, trvalo dlho pochopit, ze v BA, mame cosi ako Cargo Kult.
https://cs.wiki pedia.org/wiki/Cargo_ kult
Cargo kult je znám především z doby konce 19. století a 2. světové války, kdy domorodci na ostrovech v Melanésii a Mikronésii přišli poprvé do styku se západní kulturou z vyspělých zemí. Nicméně podobné události známe i z jiných částí světa. ..
jasonkearney.co...
1/1