Názory čitateľov


Názory k článku:
Nechcete zažívať ťažké dni? Prečo byť radšej zamestnancom, než mať vlastnú firmu

2. 4. 2017   cíferčan
Prečo zažívať ťažké dni,Traba sa rozhodnúť,či byť otrokom,alebo otrokárom,to je otázka.
24. 3. 2017   URBAN
rozdiel je ten , že firma či živnostník odrbe štát a zaplatí na daniach a odvodoch menej než zamestnanec ktorému strhajú z platu pevné zrážky no podnikateľ si takzvanou Optimalizáciou uprace prašule a štátu dá hovno a to sa ešte stažujú na nadmerné daňové zaťaženie. Zamestnanec nevie optimalizovať.
24. 3. 2017   Lolo
Ja si myslim, ze najstastnejsi je ten, kto nemusi pracovat vobec, ak najde sposob, ako sa postarat o seba, rodinu a deti, bez nutnosti pracovat.
Cele generacie Hnedoslovakistancov , su jasnym dokazom evulucnej premeny, kedy bez problemov osady a komunity vytvaraju z nicoho a podpory, cele dalsie generacie rovnakych a systemovo integrovanych.
Dnes do Europy prichadzaju novy obcania, ktory rovnako nemohli byt stastny, pretoze doteraz museli nejaku aktivitu neustale vytvarat na prezitie a po ocistci a prichode do EU, dostavaju to, co ani obyvatelia EU, nikdy bez prace nedostanu.
Praca je len jedna moznost, ako sa v zivote nenudit a zamestnat sa znamena napln zivota vytvaraniem niecoho, co nam uziera nas cas.
24. 3. 2017   Blind Man
Za perfektné vystihnutie reality Ti dávam +++++. Nebudem na Tebe škudliť.
24. 3. 2017   Lolo
Dakujem, potesilo.
Je to zatial tak pol na pol, medzi tymi, co ma posielaju do prdele a tymi co sa aspon zasmeju na inak podanej realite.
1/1