Názory čitateľov


Názory k článku:
Hulvát na čele Euroskupiny: Juh Európy peniaze preflákal za ženy a alkohol, a pritom prosil o pomoc

23. 3. 2017   FUCKEU
CO CAKAT OD NACISTU!
22. 3. 2017   Lolo
Aj keby to bola pravda, ako ze aj je, tak aspon na pol pravda, je strana druha, ktora sa tomuto musi zakonite tesit, pretoze to znamena predsa spotrebu a nadspotrebu, spotrebu na uver a tieto krajiny by mali logicky byt tahunmi spotreby celej EU.
Penazi sa tlaci dost, az nadmieru vela, ECB chce predsa dosiahnut vysoku cielovu inflaciu, opatrny Germani si nepoziciavaju, nechlastaju a nebyvaju vo vlastnom na uver, ale prevazne v najomnych bytoch a domoch, ucelovo sporia, alebo sporia vo Svajciarsku a peniaze sa nehybu.
Neoeuropsky a hnedoeuropsky novoeuropania, nestihaju mat taku spotrebu v soc. davkach a ani cielenymi utokmi nevytvaraju dostatocnu umelu zataz ekonomiky, pretoze sa este ani nezabyvali a nemaju sa este skym mnozit.
Takze cela nadmerna spotreba na dlh, ostava na bedrach juznych europskych krajin, ktore sa spravaju presne, ako sa spravat maju, púodla planov EP, EK, ECB, MMF, WTO a WHO, ci inych svetovych tahunov spotreby.
Spravaju sa nadmieru zodpovedne, pretoze spotrebovavaju to, co presytena europa nevie vobec ani prerozdelit.
Alebo je vsetko inak, lebo to na vonok nieje vidno.
Ale europska databaza by mala v pripade zvysenej spotreby alkoholu, alebo socialnych sluzieb v erotickom priemysle ludovej zabavy, zaznamenavat nejake vyrazne pohyby.
22. 3. 2017   anonym
Je to katastrofa že v orgánoch EU sú takýto blbci. Čo potom čakáme aké pozitíva
1/1