Názory čitateľov


Názory k článku:
Vychytené značky aj bežné autá: Na čom jazdia najbohatší muži sveta

9. 3. 2017   Omen
Keď som študoval v Oxforde, raz nám - v rámci problematiky emancipácie - lektorka dala otázku: "kto v rodine šoféruje - otec, alebo mama ?" Každý odpovedal podľa prady, len čínsky spolužiak s tým mal problém. Nakoniec z neho vyšlo, že nikto - veď predsa na to majú šoféra ;)
6. 3. 2017   Lolo
NAjbohatsi muzi sveta a mozno aj zeny, sa nechaju vozit v prenajatej, alebo vlastnej limuzine, zo soferom, alebo soferujucim majordomom.
Len chudaci musia soferovat sami.
Ty ktory na to maju naozaj, chodia na bicykli po cerstve rozky a doma i na jachte maju helikopteru robinson, alebo nejaky bell ranger v uprave z brokatovym tapacirom a neondeju sa v nejakom aute.
Len ti, ktory musia este zarabat, sa musia niekam vozit a ponahlat sa, alebo davat na obdiv chudakom, ake ze to maju auto.
Potom sa necudujte, ked sa niekto z pasivnym prijom dochodcu v Slovakistane vozi na R&R, ktory stoji menej, ako fobia na uver v bazare so stocenymi kilometrami, šx burana a vyklepana niekde v garazi a predana cez AAA, vracajuca sa, ako cigansky pes..
suchen.mobile.d...
17. 3. 2017   kufor
vies co, najviac stocenych aut k nam prichadza hlavne z nemecka a su upravovane este predtym ako prejdu cez nase hranice a kedze plati od minuleho roka zakon o zakaze predaja stocenych aut tak myslim ze tak velky autobazar ako AAA si nedovoli predavat sunty lebo nebudu riskovat pokutu
6. 3. 2017   hemoroid
acura sa nepredava len v USA pan redaktor
it was sold only in the United States and Canada, but since the 2009 model year it has also been available in Mexico
6. 3. 2017   Martin
Priemerny americky milionar jazdi na aute v hodnote 19000 dolarov. Len u nas je asi tych milionarov viac, pretoze auta za 19000 vidim u susedov s mnohonasobne mensim majetkom a casto na uver ci leasing. U nas je auto symbolom spolocenskeho statusu a mnoho ludi ich lesti a hycka...troska chore zmyslanie. Auto u nezabezpecneho cloveka, teda cloveka, ktory rano musi vstavat do prace a potrebuje si od svojho zivota brat dovolenku by malo tvorit vraj 2% disponibilneho majetku...
1/1