Názory čitateľov


Názory k článku:
Nebyť v EÚ sa oplatí

28. 2. 2017   SK
Slovensko je bezvýznamná rozdrbaná krajina, ktorá je bez EU stratená. Je to vďaka našim spoluobčanom politikom, ktorí od 89 rozkradli túto zem. Dnes by sme mohli byť už na inej úrovni nezávisle od EU, pretože z krajiny, ktorá hospodárila z prebytkom urobili zadĺženého otroka. A čo dnes robia slováci? Nič, len nariekajú a sťažujú sa až na pár zbohatlíkom. Všetci by už mali zobrať rozum do hrsti a začať sa zaujímať o veci verejné. Aby ste vedeli čo stvárajú vaši milovaný politici, akú vlastizradu voči slovensku a jeho národu.
27. 2. 2017   MV
Z tohoto spolku sa nedá odísť bez rizika, že skončíme ako Srbi - rozpadne sa to same. Táto forma dezorganizovanej únie je celkom bez budúcnosti, to je isté, ale čo ďalej?
27. 2. 2017   anonym
Je to taká sofistikovaná a legálna korupcia :)
27. 2. 2017   Lolo
Nieje legalna korupcia, ale existuje demokraticka kleptokracia, alebo konstitucna kleptokracia.
A este aj ta sa deli na zapanu kleptokraciu a vzchdnu kolonialnu konstitucnu kleptokraciu.
Kleptokracie (ze starořeckého κλέ& #960;τε_ 3;ν (kleptein) = krást a obecné koncovky označující formu vlády -kracie κρα& #964;ία (kratia) = vláda, tedy něco jako „zlodějovláda“, vláda zlodějů) je zřízení, ve kterém hraje klíčovou roli osobní obohacování držitelů moci. Veřejné prostředky jsou vyváděny na osobní účty mocných a jejich klientely. Vzniká tak vrchní vrstva („věrchuška“) mocných a bohatých, kteří „odkloněné“ bohatství používají k vlastnímu obohacení, eventuelně k udržení moci (získání přátel a spojenců).
Kleptokracie bývají většinou diktatury a oligarchie, ale mohou se skrývat i za fasádou demokratického zřízení. Kleptokracie je „ukradený stát“, který místo občanům patří zlodějům. V kleptokracii je korupční jednání normou a prostředkem udržení moci.
https://cs.wiki pedia.org/wiki/Klepto kracie
27. 2. 2017   MV
Keby len korupcia, ale zdá sa, že ide o pokus o postupné vymazanie identity národov strednej a východnej Európy nasťahovaním zdivočelých kmeňov, nastrčenou činnosťou importovaných organizácií, ovládnutím oznamovacích prostriedkov, zničením priemyslu a to všetko pod kepienkom takzvaného progresu. Páni sú na nesprávnej ceste "no pasarán - ne passeront pas."
Keby sme mali náhle odísť, museli by sme Úniu rozkladať zvnútra a to by sme boli na zlej ceste my, zovreli by nás do kotla a prišli by sme o potrebné sily v budúcnosti. Treba sa vrátiť pred Lisabonskú zmluvu a pokúsiť sa o reformu.
27. 2. 2017   anonym
Niekomu sa moyno nebyt v EU oplati, no odist vyhodne nie je. Ak sa chcel tento clanok zaoberat touto hypotezou, autor sa poriadne sekol. Svajciarsko z toho tazi, ale my nie sme Svajciarsko a vieme ako to tu vypadalo za Meciarovskej izolacie.
27. 2. 2017   Lolo
Nebyt v EU sa oplati len koloniam a protektoratom, ktore centralna Germania na osi zla vytvorila z ekonomicky silnejsimi krajinami povodneho jadra stareho EHS.
Kolonizaciou dosiahli presne to, co chcela dosiahnut III risa vojenskym sposobom.
Problem je, ze Germania nedovoli nejake prevraty a separatisticke nalady, vo vychodnych koloniach a protektoratoch. Podobne, ako si ZSSR neodpustil v byvalych zapadnych protektoratoch a nezvazovych republikach a federaciach vojensku intervenciu, napriklad u nas v 68 roku.
Keby sme to stihli za Chruscova, boli by sme v zapadnom kolonialnom systeme skor o 20 rokov. Dnes keby u nas nastali zajacie umysly, tak sme obsadeny vojskami NATO skor, ako si rano vycistime zuby.
Taka je pravda.
JE to len o sfere politickeho vplyvu, nie o voli otrokov v krajinach, ako je Slovakistan.
27. 2. 2017   EUASS
VED JE TO STARA ZNAMA VEC IBA PODAKTORI "EUROFILY" MAJU V GATIACH...VSETCI BY SME SA MALI VY...AT NA TENTO SPOLOK! SPOLKY CERTOVE VOLKY HOVORILI NASI DEDOVIA! MALI PRAVDU
27. 2. 2017   Dig
Ja by som s tebou aj súhlasil ale pozri sa aky chliev mame doma - kým toto nedáme do slušného stavu ze občan je na prvom mieste a nie nejaky zasrany politik odtiaľ by som navrhoval ZOSTAŤ.
1/1