Názory čitateľov


Názory k článku:
Nakupovať pôdu na Slovensku zrejme budú môcť aj cudzinci

27. 2. 2017   evian
nemozete predavat co nie je vase! vam drbe?!
26. 2. 2017   Kotleba na hrad
Banda skorumpovaná, ešte príde čas keď všetkých vlastizradcov za toto povešajú.
26. 2. 2017   zradeny slovak
To je nehorazna nezodpovednost od nasich vladnych cinitelov. Migranti sa dostali do europy podvodom a bez papierov -overenych v Nemecku a v kdejakych utecenckych zariadeniach im z legalizuju pobyt v europe ,dostanu soc.davky ake maju v Nemecku ,ovelavyssie ako na slovensku a budu len zit z soc.davok a pendlovat po europe achodit domov na dovolenku.
Slovak strati pracu ,potom dostane exekuciu ,pretoze nebude schopny splacat hypoteku a pojde pod most byvat aj s rodinou.
Takto Ficova vlada posiela vlastnych ludi do hrobu.
26. 2. 2017   ficom zradeny slovak
Uz viem koho volit nebudem ziadny Fico ,zitnanska Lajciak atd. iadna strana mi nestoji za to abych jej dal hlas,ktora bude ochotna taky zakon schvalit.
27. 2. 2017   apoliticky
... ja som volil LSNS Kotlebu a aj volit budem...jedina nadej pre Slovensko !...LUDIA ZOBUDTE SA UZ PREBOHA ! ...Dost bolo takzvanych standardnych politikov co nas 27 rokov zradzali, klamali a okradali !!... LUDIA rozum do hrsti !!...Ak budete dookola volit ako teraz 27 rokov tie iste politicke prasata len vzdy navlecu ine stranicke tricko...TAK ZMENY NECAKAJTE !...NIC sa necmeni ale iba ZHORSI !
27. 2. 2017   xeo
A co take urobil pan Kotleba co sedi na poslaneckej stolicke? V TICHOSTI SPOLUPRACUJE S P. FICOM.
tak o com tocis?
27. 2. 2017   Katka
Súhlasím. Možnosť skupovania pôdy cudzincami znamená, že pre bežných ľudí sa stane cenovo nedostupná. Multimilionári a miliardári hľadajú spôsob investovania svojich financií bez miniminálneho rizika straty.
26. 2. 2017   bronski
spravne, a konecne, cim prv odstranit diskriminaciu cudzincov Unie.
26. 2. 2017   ja
To zase niekto dostal poriadne zaplatené, aby niečo takéto choré navrhol. Takéhoto vlastizradcu treba odhaliť, odsúdiť na doživotie. No hnus.
27. 2. 2017   Katka
Áno.
26. 2. 2017   anonym
Ahojte nespokojní občania .
Aj ja som nespokojný týmto návrhom .
Ale už dlho nad tým rozmýšlam , že prečo sa nevieme spojiť a kúpiť si aspoň nejakú pôdu spoločne .
Politici nás okašlú , ale ked´mi budeme mať nejakú pôdu , tak ju len my predáme kedy chceme.
Život ma určite naučil jedno a verím že aj vás .
Neverte politikom a nespoliehajte sa na nich .
Ale na seba, resp. na spoločnú spolupreácu.
Ak vážne o tom niekto rozmýšla ,že sa spojíme pri kúpe niečoho , tak ma kontalktujte ak chcete .
spravodlivot2@s eznam.cz
PS:V živote už nečakaj ale konaj.
26. 2. 2017   KoVol
Na toto bola dobrá EÚ. Mierovou cestou bez vojny, jednoduchým nariadením, majú v podstate možnosť získať cudzie územia, vrátane zdrojov podzemných vôd. Rozpredajme si republiku ! Ak dobre viem, Maďari im to dodnes nepovolili a nič sa nedeje !
27. 2. 2017   Katka
Absolútny súhlas s tvojim príspevkom.
Na toto nedal politikom nikto právo. Vo voľbách dostali možnosť na určitú dobu riadiť štát a nie rozpredávať jeho majetok. Národ by mal vyjsť do ulíc a protestovať, pokým návrh zákona nestiahnu.
26. 2. 2017   duri
vidim v tom len to ze ficove firmy v danovom raji budu moct nakupovat pozemky na slovensku... zase tu ide o rozkradanie nasho statu
26. 2. 2017   Blind Man
Ako ináč, či SDKÚ, KDH, Smer, SNS všetko jedna verbež. Za peniaze predajú aj posteľ, na ktorej im mamka líhavá.
26. 2. 2017   Lolo
To ze ju budu moct nakupovat, este neznamena, ze ju budu aj chciet.
Problem je uz dnes v tom, ze nema kto robit v otrokarnach a montovniach, tak kto bude podu, ak ju nebudu chciet zastavat, obrabat?
Obavam sa, ze casom ju budu skor rozdavat a jedneho dna sa budem-e zo susedmi zdravit -"dobry den sused" a odpoved bude Assalam alejkum, alebo alaach akbar.
26. 2. 2017   Ficom zradeny slovak
To Lolo ,uvazujes nespravne,ber si priklad ,ak by si dostal ako cudzinec moznost zit v nejakej bohatej krajine napr.arabske emiraty a mal by si zadarmo od statu peniaze bez odpracovania si to pracou. Migranti dostanu za ich nelegalny vstup do europy zlegalizovanie pobytu a k tomu stedre soc.davky vyssie ako na slovensku ,tak preco by nenakupili slovenske pozemky za babku . V okoli kupelov sa im take pozemky hodia ,za soc.davky . Postavia si domy na nanasej pode a budu podnikat a vozit si hosti od nich , a zisky pojdu do ich kapes. Premyslaj trochu. To chces okradat svoje deti?
27. 2. 2017   Katka
Súhlas.
1/2staršie