Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci si často berú prvú ponuku pôžičky, a to aj keď nepoznajú výšku úroku

26. 2. 2017   sk
Pekná sprostosť, každý kto si berie pôžičku pozná výšku úroku. Nepoznajú ho iba podvedený, alebo zavádzajúcimi informáciami oklamaný klienti. Takých prípadov je veľa, hlavne starší ľudia. Potom neaký dementný novinár, ktorý v živote nič nesiahol napíše, že slováci si berú prvú ponuku.
25. 2. 2017   Lolo
Je to velmi jednoduche.
Kym davaju berte.
Nieje podstatne, ci to niekt niekedy, alebo niecim zaplati.
Dolezite je, aby veci ludia kupovali, bez ohladu na to,ci ich potrebuju.
Cim zbytocnejsia je vec, ktoru si ludia kupia na pozicku, tym lahsie sa jej clovek vzda, lebo ju nepotrebuje.
Horsie je, ze v uverovom otroctve, veci beznej spotreby a potreby, si ludia musia brat na pozicku a preplacaju na urokoch a poplatkoch take somariny, ako je auto, pracka chladnicka, televiznz hounomet, alebo aj plastove okna a ine prkotiny.
Nehovoriac o byvani, ale to je ina kapitola.
Anonym dole uviedol, ze nema problem z erekciou, napriek tomu, ze ma pozicku.
A by ma teda zaujimalo, ci mu dopomohlo k erekcii ono pozicanie a kolko deti splodil v silnom postaveni svojho prirodzenia a aky pozitivny dopad, to ma na populacny vyvoj Slovakistanu.
Lebo napriklad je mozne, ze si musel zobrat pozicku na nieco, cim by zaujal samicu, aby okrem erekcie, mohol aj uskutocnit coitus. To vsak este neznamena, ze doslo k pocatiu a aj ked ku pocatiu doslo, ci bolo donosene aj mlada a prezilo. Pokial bude jeho pokracovanie zivota podmienene dasimi pozickami, nieje chyba v systeme, ale system je chybny vo svojej podstate.
25. 2. 2017   anonym
Kokot mi stoji, mam pozicku........
1/1