Názory čitateľov


Názory k článku:
Ruský zákaz dovozu ošípaných z EÚ je proti pravidlám organizácie

25. 2. 2017   Blind Man
Rusi sa stali po Japonsku druhým najväčším výrobcom bravčoviny. Takže oni už svine z EÚ nepotrebujú
25. 2. 2017   EU je omyl
Keď sankcie tak poriadne, čo to je v tej EU za bordel. Keď z Ruska nič nedovážame, nebudeme do Ruska ani nič vyvážať. Alebo ďalšia šaškáreň eurodebilných politikov. Každá akcia vyvolá reakciu. To je ťažko pochopiť, keď poniektorý euro poslanci nemajú dokončené ani základné vzdelanie.
25. 2. 2017   Vlko
Hlavne, ze sankcie vo forme embarga na vyvoz vyrobkov do Ruska su v sulade s ich pravidlami !!! Jedinym vysledkom tych sankcii bolo, ze vela europskych polnohospodarov prislo o ruske trhy a skrachovalo ...
24. 2. 2017   Praktik
Ani sa Rusku nedivim. EU spolu s USiA-kmi sa snazi sankciami "dohovarat" Rusku /rozumej tlacit im svoje kaleraby do hlavy, co je dobre, co nie a co nesmie Rusko a co moze EU a USA/ a to odpoveda protiopatreniami.
24. 2. 2017   fero z BA
že sa nečudujem. asi by bolo jednoduchšie napísať, čo rus neporušuje. Toho by bolo asi minimum
24. 2. 2017   RomanBuso
Podľa mňa sa len snažia pomôcť USA a EU realizovať dôslednejšie embargo, ktoré bolo zavedené proti Rusku, lebo sa to nejako nedarí. Turecko, člen NATO a kandidát na člena EU, totiž do Ruska dováža všetko, čo je embargované. Mimochodom sa aj dovoz z USA do Ruska zvýšil.
Z uvedeného je jasné, že Rusko sa snaží pomáhať západu, splniť svoje cieľe, keď to západ nedokáže sám.
24. 2. 2017   G.S.
Dobre Ferko. Takže Rus má trpieť sankcie zo západu, blokovanie peňazí, zakazovanie investovania, zákaz cestovania, odpojenie od Swiftu a podobne. A zároveň má podporovať, tých, ktorí mu škodia nakupovaním jeho tovaru. No čo si to len dovoľuje ten Rus? Nie aby už padol na kolená a žobronil o naše skvelé chemicky upravené potraviny, ale bráni sa koťuha jedna mizerná. A nie a nie sa podeliť o svoje suroviny ako to chcela jedna mäsiarka.
25. 2. 2017   fero z BA
to je taký ficovský pohľad. Ak by aj západ niečo porušoval voči rusku (nič také sa nepreukázalo) tak rus si nemôže vyberať, ktoré pravidlá svetového obchodu bude porušovať a ktoré nie. Ak sa to rusovi nepáči, môže z týchto všetkých organizácií vystúpiť. Keď sused vypíli mne strom, tak mi to nedáva právo vypíliť strom jemu. To len fico trhá svojvoľne faktúry
25. 2. 2017   jano z SK
Ferko, jasné ako facka. Ty toho suseda radšej pozveš ďalej, nech ti vypíli všetky stromy. Ty si vlastne dobrák od kosti.
25. 2. 2017   fero z BA
neodpovedal si: môžeš za "odmenu" vypíliť ty strom susedovi?
25. 2. 2017   anonym
fero ty si dement, každý príspevok to potvrdzuje
24. 2. 2017   jano z SK
Ferko, prv ako niečo vypotíš a napíšeš zapni mozog.
1/1