Názory čitateľov


Názory k článku:
Strata pracovných miest kvôli robotom: Základný garantovaný príjem je najhoršie riešenie

22. 2. 2017   stop-ttip- org
prechodne obdobie bude problem, jedny este musia pracovat, ini maju peniaze zo zakladneho prijmu, z coho budu konflikty.
nakoniec ale bude musiet byt zakladny prijem, lebo roboty bude naozaj malo, mnoho zamestnani dnes existuje iba kvoli zarabaniu penazi, nevytvaraju ziadny osoh, ci skor niekedy len skodu. tieto by mali v buducnosti zaniknut, znizilo by sa mnozstvo odpadov, nebezpecnych látok, atd.
zaroven sa bude musiet spolocnost pretransformovat, kde vzdelavanie, a 1-2 hodin roboty v prospech spolocnosti bude postacujucich. cnost bude vyssie uvedene a nie dnesne typy nicnerobiacich "celebrit".
22. 2. 2017   peter
toho najvetsieho debila sa pitaju co ma miliardi mal bi skusit zit zo 61 euro ale aspon rok dva tak bi mu ta hlava schladla
22. 2. 2017   vesmír
BOHA PRE KOHO TO BUDÚ TIE ROBOTY VYRÁBAŤ , KEĎ BUDEME VŠETCI NEZAMESTNANÍ ??? alebo s garantovaným príjmom 150 eur ???
je to špica budúcnosť sveta
22. 2. 2017   Szekeres
cast z tych nezamestnanych bude "zamestnanych" vycvikom na ozbrojene represie proti tomu zvysku nezamestnanych a na ich postupne vybijanie. A pre tych bude treba vyrabat zbrane a arzenal. A tito budu docasne fungovat ako spotrebitelia. A vedla toho bude samozrejme fungovat trh s luxusnym tovarom a sluzbami pre tych 10 percent v prospech ktorych to cele bude fungovat
22. 2. 2017   anonym
Máš pravdu ....kua
23. 2. 2017   claraassoctiation@gmail.com
Vyrábať budú pre teba, aby si bol slávny. Akého boha spomínaš? Komunistického, teda tvojho, tak potom OK.
22. 2. 2017   anonym
Ta lovencyna je fak svyna...
23. 2. 2017   claraassociation@gmail.com
Najprv "absolvuj" základnú školu, pretože ako typický Slovák ani nemáš poňatia o základoch slovenskej gramatiky, tvojho rodného jazyka, ale múdre rady, to by si dával. Takže rada pre teba, najprv si zaslúž byť medzi dospelými, a potom možno budeš mať možnosť otvoriť ústa.
1/1