Názory čitateľov


Názory k článku:
Neviem, nerozumiem, rozhodujem: Prečo robia voliči opakovane chyby

16. 3. 2017   LOL
Presstitut, ty si fakt myslis, ze su ludia na hlavu padnuti? Vraj "neviem, nerozumiem" - dobre vies, dobre rozumies. Spolupracujes s nimi a hras sa na hlupaka. :) Ale to vam nepomoze, ludia sa uz postupne na vas nasieraju. Onedlho zistia, ze novinari boli sucastou tohto fasistickeho systemu. LOL, ze neviem, nerozumiem :)))
16. 3. 2017   kululu
Sranda je, ze pokial clovek voli "bele kone establismentu" tak ho pisalkovia tituluju ako "super volica", dobre ste vybrali, kompetentne, len treba "utiahnut opasky"(na Slovensku kontinualne uz skoro 30rokov)...Akonahle sa ludia spamataju a volia hocico ine, len nie znova tych istych sasov-tlkov financnych skupin a oligarchov, tak su odrazu "hlupi", a "nevedia co robia"..atd..:-))
16. 3. 2017   Szekeres
fasisticky system si za pisalkov systematicky vybera sopliakov. A este naviac hlupych. A ich nazeranie na svet tomu zodpoveda.
16. 3. 2017   xXx
Prosím, novinári, založte si stranu a choďte do volieb. Pomaly pri vašich klamstvách dôjde k tomu, že vo voľbách zvíťazí aj vrece zemiakov oproti médiami protežovanéhu vyvolenca.
16. 3. 2017   Lubomír
• Občan si musí uvedomiť , že politici sú jeho zamestnali ( aj tý ktorých nevolil) - nesie za nich plnú zodpovednosť.
• Zamestnanec sa musí riadiť a kontrolovať- u politikov aspoň ich sľuby.
• Politik, ktorý chce vyhovieť každému- nevyhovie nikomu.
• Neschopný demokratický politik plodí schopných extrémistov- opačne to asi nefunguje.
• Demokracia končí tam kde začína strach isť na námestie a prejaviť svoj názor( nesúhlas).
• Aj demokracia má svoje nevýhody- neochota ich riešiť.
• V demokracii môžete byť prehlasovaný- diktát väčšiny.
• V demokracii by ste sa mali dohodnúť- EU kým sa dohodne 28 štátov chvíľu to trvá.
• Demokracia je vláda ľudu( formou volených zástupcov)- nie je to vláda blahobytu ani spravodlivosti.
• Kapitalizmus je systém úspešných čo dokážu prežiť- tý čo len prežívajú sa majú tak ako sa majú.
• Obyvateľ- volič- občan. Kto je kto (čo)?
16. 3. 2017   MV
Vezmime si to objektívne: Čo vlastne môýu voľby zmeniť a ak áno, tak v prospech ktorej spoločenskej vrstvy? Sľuby sú jedna vec a zdroje iná vec, keby totiž jestvovali, rozdávalo by sa aj teraz cez rôzne sociálne programy a žiadna populačná krivka to nezmení, to je len také pseudovýchodisko z pasce v ktorej sme uviazli.
16. 3. 2017   občan
Politici sú naši zamestnaci, pretože ich platíme z našich daní a robia len to čo im dovolíme. Iba v jednote je sila ľudu.
16. 3. 2017   MV
Ale pozor! Poslanec nemá imperatívny mandát. V zamestnaní sa neprihliada na odborné kritériá kvality, ale len na prínos jednotlivca pre organizáciu.Niektor é súvislosti je aj veľmi ťažké pochopiť napríklad - málokto si dnes uvedomuje, čo znamená prelomenie principu právnej istoty. Každé rozhodnutie štátneho orgánu by mohlo byť revidované. Hneď po revolúcii vznikli názory, aby sa ďalej neuznávali vysokoškolské diplomy zo socializmu. Koľko je tu ľudí, ktorí si myslia, že vyhodením štátnej správy k lopate sa blahobyt raketovým tempom dosiahne, feminizmus deštruuje vzťahy inak a viac ako nepotrebné bane.
16. 3. 2017   nazor
Voliči robia opakovane chyby preto, lebo všetky televízie sú úplatné a poskytujú ľudom skreslené informácie. Prekrúcajú fakty a vedome manipulujú verejnú mienku. 80% informácii v TV sú klamstvá, ale ľudia tomu dôverujú pretože to vidia na vlastné oči.
16. 3. 2017   anonym
HLAVNE ZE SA NEVIE PODPISAT MENOM ABY SME VEDELI KTO TAKE HNACKY PRUDI. LEN ZDROJ A TO SI MOZEM DA CAPX ALEBO LPRT A PODPBNE BLUDARINY AKO CELY CLANOK
16. 3. 2017   anonym
clanok odtrhnuty od realiti drpenky jedna na druhu plno skrutenych slovnych prepojeni bez vyznamu realneho zivota.
16. 3. 2017   miki
s=u to chyby voličov alebo súčasných, nenažratých politikov?
16. 3. 2017   peter.sipula@centrum.sk
su dny ze niet na chlieb a ti na vrchu uz od dobroti zabudli ako je to este mozne, a mozne to je a dalej bude az to praskne
1/1