Názory čitateľov


Názory k článku:
Bývalý šéf FEDu: Trumpovi a Brexitu pomohlo utrpenie po celom svete

19. 2. 2017   Ewiak
Kam teraz ideme? Biblia hovorí: "A [kráľ severa = Rusko od druhej polovice devätnásteho storočia (Daniel 11:27)] vráti sa do svojej zeme s veľkým bohatstvom [1945], a srdce jeho proti svätej zmluve [nepriateľstvo voči kresťanom], a bude konať [vysoká aktivita na medzinárodnej scéne], a navráti sa do svojej zeme [1991-1993. Rozpad Sovietskeho zväzu a Varšavskej zmluvy. Ruské vojská sa vrátili do svojej krajiny]. V určenom čase sa vráti späť [to znamená tiež veľká kríza, rozpad Európskej únie a NATO. Mnohé krajiny z bývalého východného bloku sa vrátia opäť do ruskej sféry vplyvu]." (Daniel 11:28, 29a)
18. 2. 2017   anonym
Prečo to hovorí človek, ktorý je zodpovedný za krízu v roku 2008? Prečo to hovorí človek, ktorý po prasknutí technologickej bubliny povedal, že treba nafúknuť bublinu realitnú? Žeby senilita?
17. 2. 2017   Blind Man
Ďalší z tých čo pojebali všetko čo do rúk chytili. A teraz je múdry ako Rádio Jerevan.
17. 2. 2017   Helena
Aby sme mali cim vykonnejsiu a zdravsiu ekonomiku potrebujeme:
Spravodlive mzdy cim sa vytvara dopyt po tovaroch a sluzbach,
Spravodlive dane a odvody zabezpecuju dost financii pre financovanie statu a vyplacanie zasluzenych dochodkov
Progresivne zdanenie ake maju v Rakusku ci Nemecku, kde bohati platia aj 55% viac ako chudoba.
Znarodnenie ukradnutych statnych a strategickych a vyznamnych podnikov a prinavratenie ich kazdorocnych ziskov.
Zdrava ekonomika zabezpecuje
znizovanie nezamestnanosti,
zvysovanie zivotnej urovne vsetkych obcanov a
vytvara najlepsie podnikatelske prostredie a
netrpi krizami.
17. 2. 2017   Helena
Co ekonomike skodi?
Danove raje, lebo peniaze odchadzaju z ekonomiky a povacsine su okradani zamestnanci a stat. Dane plati v danovom raji a na Slovensku ma rodinu, deti a zdravotnu starostlivost a skolu ci policiu a vsetky sluzby statu za neho platime my ostatni v daniach. Je to spravodlive?
Nespravodlive zakony ako je rovna dan, ktora okrada tych najchudobnejsich, alebo dan z dividend 0%, alebo odvodovy bonus, ci zmeny na trhu prace v neprospech zamestnanca vid Vizia 2024 od strany SAS.
Privatizacia statneho majetku strategickych a vyznamnych podnikov a strata ich kazdorocnych ziskov.
Globalizacia, kedy podnikatelia presunu svoje firmy do otrokarskych krajin za ucelom najvyssieho zisku. Nehanbia sa zamestnavat aj deti a ludi v tak neludskych podmienkach a za tak malu mzdu len aby im to prinieslo obrovske zisky. Potom lacne vyrobky predaju v bohatych krajinach ako EU a USA draho a obrovske zisky ulozia na zatajenych uctoch v danovych rajoch.
Globalizacia vytvara obrovsku majetkovu nerovnost napriklad podla statistiky len 2% obyvatelov zemegule vlastni 95% majetku zemegule.
www.hlavnesprav...
aktualne.atlas....
18. 2. 2017   Jaro
Ono by som povedal, ze znie logicky co hovoris, ale okrem danovych rajov je vsetko hlupost.A ako to vysvetlit, tolko priestoru tu clovek ani nema. To co pises su jednoduche populisticke kecy, ktore s realitou nemaju nic spolocne. Ale vela ludom sa to urcite bude pacit.
17. 2. 2017   Helena
Co sposobuje globalizacia a danove raje pre svet?
Obrovske zadlzovanie statov a vyvoz pracovnych miezd do otrokarskych krajin.
A vysledok?
Len 2 % obyvatelov zemegule vlastni 95% majetku zemegule. Nehanbia sa zamestnat na tvrdu pracu aj 6 rocne deti, len nech to sype. Obrovsky zotrocuju ludi nielen v otrokarskych krajinach, ale aj vo vyspelych krajinach
Ziadna demokracia a humanita pre nich neexistuje
17. 2. 2017   anonym
TO MA PRAVDU..ALE KTO MOZE ZA CELOSVETOVE UTRPENIE? MEDZERA MEDZI NAJBOHATSIMI A NAJCHUDOBNESIMI SA NEUSTALE ZVACSUJE! POMOZE IBA DAT VECI NA PRAVU MIERU A TO SPOSOBOM AKY TU NASTAL PO 1948 MOM. ZNARODNIT MAJETKY "VELKOPODNIKATELOM" KTORY K NIM I TAK PRISLI IBA ZLODEJINOU. A TO CELOSVETOVO! A BUDE PO PROBLEME. I TAK TO K TOMU VSETKEMU SPEJE!
1/1