Názory čitateľov


Názory k článku:
Rebríček 32 najvýkonnejších ekonomík sveta do roku 2050

17. 2. 2017   Blind Man
Mokré sny!
17. 2. 2017   Helena
A co Slovensko ekonomicky tiger? Pokial Dzurinda nerozkradol a nerozdal statny strategicky a vyznamny kapital a jeho kazdorocne 7 miliardove ziskysme udajne mali ekonomiku pod psa a media klamali ako nam to pomoze. Tak ako dnes klamu spolu s grazlom Sulikom a jeho odvodovom bonuse.
17. 2. 2017   URBAN
podľa mnohých píšucich mali Rusi zbankrotovať a žrať korienky a ako vidím v tabuľke krajiny BRIXU sú na popredných miestach, kde sa stala chyba? USA teraz čakajú federálne škrty v rozpočte a v budúcnosti budú musieť ak budú chceť prežiť budú musieť mať vyrovnané rozpočty lebo im už na dlh nik nepožičia. Jednoducho žiť na dlh sa už nebude dať tak ako doteraz tlačili dlhopisy ktoré si najlepšie ohodnocovali a predávali.
17. 2. 2017   hmmm
aj to taliansko sa este zapoti a schudne :DD
18. 2. 2017   URBAN
si HLUPÁK ak porovnávaš Rusko s Talianskom to bez výkupu ich dlhopisov EUROVALOM a ECB by zbankrotovalo už dávno ako celá južná Európa aj ked ju to nezastaviteľne čaká lebo sú totálne zadlžené. USA vyrieši Čína s Indiou nie Rusi. Rusko stále naberá silu Putin bude ešte raz prezident a potom bude ako šedá eminencia strážiť svojho nominanta po ňom s ústrania.
17. 2. 2017   frei
Rusko by som tak nízko neodhadoval, Rusko je už napojené priam pupočnou šnúrou na Čínu a tá Rusko potiahne podstatne vyššie
Veď Číne v 80 rokoch 20 storočia nik nepredvídal, že prekoná USA a Indii už vôbec nie
18. 2. 2017   simon
to nieje taká ťažká predstava keď tie dve krajny majú asi 10x tolko obyvatelov(dokopy). Zvláštne že vôbec niekto má chuť porovnávať tak rozdielne krajiny, ale budiš niekoho to teší, že sa niekto prepadáva a niekto iný tam je namiesto neho bez ohľadu na ostatné faktory.
19. 2. 2017   kakadu
India mala vždy 10 násobne viac obyvateľov ako krajiny západu, ale imperialisti ju držali v chudobe,
dnešný rast je výsledkom oslobodenia sa spod zotročovania západom, čo je hlavný faktor rastu,
ktorý je splnený aj v Rusku, preto Rusko bude rásť rýchlejšie ako mu predpovedajú
30. 6. 2022   Juro
A nakoniec je vsetko inak.
1/1