Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemci ročne zjedia Döner Kebab za štyri miliardy eur

10. 2. 2017   Lolo
V slovakistane, ale je problem, si bezne dat lacne domace jedlo, ako su halusky z brindzou.. Pre obyvatelov RBM, je to sice skor nazyvane "chodnik po silvestru", ale je to celkom mnam.
Problem je, ze ak nedostaneme rakovinu z kebabu, mame skor sancu z brindze dostat salmonelu, alebo listeriu v lepsom pripade, v horsom boreliozu.
Tak si vyberte. Dobru chut!
10. 2. 2017   Pietro
A v budúcnosti bude toho ešte viac, veď tam majú nových požieračov kebabu. Tu u nás nieje nad dobrú držkovú ,alebo kapustovú polievku, tie sračky v podobe hamburgerov a hot dogov nech si jedia tam kde to vynašli.
10. 2. 2017   hrdy slovak
pozieranim kebabu na slovensku prispievate akurat k peniazom pre Daes alebo IS a sackovanie turkov a moslomov do europy. Hrdy slovak ma radsej podporovat nasich predajcov a vyrobcov a nie cudzich.
To same ako ked sa ludia zjancili a idu do arnabskych zemi na dovolenku .Uz len tym ,ze v kazdom hotelu a v kazdom bankomatu pri vybre ich meny ziskavaju udaje o vas ,uz len to by malo byt za strkanie sa im do ri..ti. Oni maju zisky a cim viac tam budu ludia jazdit tym vacsi pocet penazi napodoru islamu budu mat.
10. 2. 2017   anonym
Original Nemci,alebo Nemecky arabosi tolko toho kebabu pozeru? Ja si myslim,ze to druhe !!!
10. 2. 2017   Blind Man
No a čo? Nech ich z toho kebabu aj rozdrapí.
10. 2. 2017   hrdy slovak
sak taky kebab nemoze byt zdravy. Obhorene okraje ,pripalene ,akurat tak dobre pre rakovinu. Co je pripalene to je sama rakovina. A co vieme ake maju hygienicke navyky ,za par rokov jedenia kebabu ,potom ludia zista ,ze maju zaludocne potoaze.
1/1