Názory čitateľov


Názory k článku:
5 krokov za 5 rokov: Pripravte sa na dôchodok, aby to pre vás nebol šok

15. 3. 2017   anonym
šok už bol kto verí v socialný systém v slovakistane nech zabudne socialný sistém je totálne fiasko idú do systému obrovské financie ktoré miznú boh vie kde dôchodci sú tu žobráci a všetcci pracujúcuci to vedia už dávno teda šok nebude ale bude pre tých ktorý tento systém spravovali keď sa ich bude národ pítať kde sú dôchodky a keď dostan= doživotí
15. 3. 2017   Blind Man
Tak toto zaručene neplatí pre ľudí na Slovensku.
15. 3. 2017   Lolo
Osobne si myslim, ze v Slovakistane dochodcom nehrozi nejaky vaznejsi problem, pretoze bud zomru na pracovisku za pasom, alebo dakde v zbernom tabore nutenych prac.
Prakticky sa doziju dochodku zasluzeneho len ti otroci, ktori sa mainstreamovo prilis neangazovali a pocas svojho zivota sa vyhli ucelne praci a pracovnemu nasadeniu.
Teda dochodku sa doziju iba nepracujuci obcania.
To si myslim, ako dochodca, inak obcan druhej kategorie, nie ako ovcan vychodnej kolonie EU zvanej Slovakistan.
15. 3. 2017   MV
Hlavne želám dobrú pamäť, aby si každý spomenul na svoje názory na starších, ktoré písal v diskusiách.
15. 3. 2017   Pracant
To si zabil.
15. 3. 2017   MV
Pracant: Áno, ale je to vek, keď je koniec rozprávke o sociálnom trhovom hospodárstve a sociálny darwinizmus číha na dôchodcu na každom rohu, vtedy sa dá pochopiť celok, nielen jeho časť, pod ktorou myslím mladosť a tiež aj to ako sú utkané dejiny, teda dá sa pochopiť aj vplyv dávnej minulosti na svoj vlastný osud, tiež čo znamená porušený princip právnej istoty, keď im tie rozhodnutia o dôchodku budú môcť dodatočne zobrať a povedia, aby si dorobili 2-5 rokov na aktuálne predĺžený dôchodkový vek...
16. 3. 2017   Katka
Vynikajúci príspevok. Ešte treba tých 2-5 rokov prepočítať na peniaze, aby si ľudia presnejšie predstavili, o koľko nás demokratické vlády okrádajú.
17. 3. 2017   Silvia Szilvia
Súhlasím...
1/1