Názory čitateľov


Názory k článku:
Exekúcii v minulom roku podliehal každý 41. dôchodca

7. 2. 2017   Frantisek Nahnevany
Každý exekútor, ktorý si k svojej odmene účtuje a následne inkasuje tzv.DPH /tzv.daň z pridanej hodnoty/ je podvodník.
7. 2. 2017   Lolo
Keby dochodci konecne pochopili, ze exekutor, je vlastne dar z nebies, nie ohrozujuci prvok vykonu prava.
V prvom rade, dochodca, ktory prezil 40 rokov totality, by si mal uvedomit, ze navstevou exekutora, sa mu domov dostavila ziva masova konzerva, ktora sa pri optimalnom rozdeleni, skladovat da zamrazena vo vhodnych balickoch, aj rok, pripadne dva.
Ty ktory maju uz vypnutu elektrinu a plyn, mozu spravit exekutorsky gulas, pre svojich susedov, auto a ine veci osobnej potreby predat na prilepsenie, alebo ich nezakonne pouzivat, nez ich ruka zakona dolapi.
Nic horsie, ako domv dochodcov v napravnom zariadeni ich cakat nemoze, skor ale predpokladam nejaky dobry dozivotny trip na psychofarmakach v nejakej psychyatrickej nemocnici.
Pritom by sa jednalo o celkom ludske jednanie, nakolko by sa jednalo o sebaobranu, lebo vykonom exekucie majetku dochodcu, je vlastne odsudeny na smrt bezdomovca, najma ak udru krute mrazy.
Uvolnil by sa prietor pre mladsich absolventov pravnickych fakult a povolanie by sa znizilo pre exekutora na uroven zootechnika, krmiaceho divu zver, alebo pracovnika organizacie, pomahajuc odminovat vojnou postihnute miesta na konci sveta.
Bohuzial, dochodcovia v SLovakistane nemaju ambicie ako Cikatilo.
7. 2. 2017   EUBORDEL
POJ--ANY STAT NEBERIE OHLAD NA NIKOHO AKURAT TAK NA ZLODEJOV..TO ZE DOCHODCOVIA SA MOHLI DOSTAT DO PROBLEMU NIE VLASTNYM ZAVINENIM UZ NIKOHO NETRAPA. EXEKUOVAT AZ ZA HROB TO JE HESLO TOHTO STATU..SK...ENEHO. ALE TO ZE ROZKRADAJU POTICHU STATNY MAJETOK TO JE V PORIADKU NA SEBA EXEKUTORA NEPOSLU
1/1