Názory čitateľov


Názory k článku:
The Economist: V Nemecku nezakladajú firmy domáci, ale prisťahovalci

8. 2. 2017   Média podávajú skreslené informácie
Úmyselne manipulatívny článok, v ktorom sa porovnáva ovocie zo zeleninou. Možno existuje 1% výnimiek aj to možno preháňam. Čierna banda nemala nikdy vzťah ani motiváciu k práci. Máme aj na slovensku niekoľko generácii cigáňov, ktorí sú príkladom toho, že aj bez práce sú euráče. V tomto sú spoluobčania bielej pleti diskriminovaný. Čierna lúza sa vie iba sťažovať, že nemá z čoho žiť. Ale miesto toho, aby niečo pestovali majú chatrče ovešané satelitmi. S tými nemeckými živnosťami to bude podobne. Každý prisťahovalec, ktorý založi v nemecku firmu dostane 10 000 alebo 15 000 € a auto k tomu na podnikanie. Presne si to nepamätám, treba si to overiť. Tak sa potom nečudujte, že všetci zakladajú v nemecku firmy. Toto sa mi na týchto článkoch nepáči, že nepovedia celú pravdu. Keď budete vedieť podmienky, tak sa nebudete čudovať, že prisťahovalci sú momentálne zvýhodnený pri zakladaní firiem. Média úmyselne zahmlievajú a skresľujú pravdu.
8. 2. 2017   anonym
ano uz vam to zerieme ako seno rozny statok strcte si to
7. 2. 2017   Blind Man
Nejaké firmy označené červenými lam-pičkami a polonahými ženami v oknách?
7. 2. 2017   Lolo
Obavam sa, ze v Germanii, budu casom prevladat u neoeuropanov firmy, ako TNT export import, alebo kamionova hromadna doprava, pripadne army secondhand.
7. 2. 2017   simon
Ale no tak syria bol sekularny štáť, je to prúser ale zas z nich nerobte. Veď to je mimo tak isto. Aj na slovensku je každý druhý kriminálnik potom. Komunisti držali ľudí pod pokrievkou a pozrite sa na korupciu ktora tu prekypuj...to nieje nahoda, že par jedincou. Takže tak nejak.
1/1