Názory čitateľov


Názory k článku:
Januárové výpredaje: Ako nenaletieť pri zľavových akciách

20. 1. 2017   satanik
uz vidim ako nejaky obchodnik da nieco v zlave aby doplacal zo svojho...
kazda akcia mala zvysenie ceny aby stala rovnako alebo viac ako povodna cena. Staci kriklava etiketa akcia 30% a ludia kupia aj nemozne
20. 1. 2017   Lolo
Ak si ludia uvedomia, ze vo vypredaji castokrat kupia najma to, co nepotrebuju, alebo aspon to, ze to co potrebuju, si vo vypredaji nekupia, nenaletia v ziadnom vypredaji.
Nepamatam si, ze by sa robil niekdey u nas vypredaj na pumpach PHM, alebo ze by sa robil vypredaj na danove licencie, pripadne ze by sa robil vypredaj bytov, za znizenu cenu, pripadne ze by sa robil masivny vypredaj na automobily. Ani v potravinach, ak daco kupime vo vypredaji, jedna sa o konciacu minimalnu dobu spotreby, co predpoklada, ze sa musime prezrat niecoho, co nam je luto vyhodit.
Zakladom uspechu je sledovat ceny kupovat len to, co naozaj potrebujeme.
Vypredaje nikto nepotrebuje.
Zaujimavejsie je sledovat prechodne "zdrazenia" z dovodu naskladnenia noveho tovaru. Na tie ale reklamy niesu, len oznamovacie letaky o vyhodnom nakupe.
V principe ide aj u vypredaja najma o to, ako predat inak predrazeny tovar za rovnaku cenu, po odratani nejakeho % prirazky.
Idelany sposob je to ignorovat. Ak sa totiz vy vzpredaji tovar nepreda, nic sa nestane. Najdeme ho za inu zas niekde inde. V najlepsom pripade, ako cenu za dodane teplo, od miestnej spalovne odpadu.
Preto je podla mna dolezite odpad skladkovat a je istota, ze si ludia najdu to, co potrebuju, az sa to vyhodi. Avsak zakon o odpadoch, dnes nepozna nieco ako kutacie povolenie na skladky odpadu.
20. 1. 2017   anonym
LOLO SPMENUL SI TU VYPREDAJ AUT...BY MA ZAUJIMALO CO ROBIA PREDAJCOVIA S AUTAMI KTORE SA NEPREDAJU? OSROTUJU ICH MIESTO TOHO ABY ICH PONUKLI O 50% LACENJSIE ZAKAZIKOM? VED NEVERIM ZE VSETKY VYROBENE AUTA SA AJ PREDAJU TO JE NEZMYSEL..
20. 1. 2017   sghjkl
90 % áut sa vyrába na objednávku - pre konkrétneho kupujúceho presný typ auta, ktoré si vybral (vyskladal) u predajcu
20. 1. 2017   anonym
V SLOVAKISTANSKYCH OBCHODOV NIE SU ZIADNE ZLAVY VAZENI!! TU IDE IBA O SYSTEMATICKE OJE..AVANIE ZAKAZIKA NIE AKO V ZAHRANICI KDE SKUTOCNE IDE O ZLAVY!! ZO SLOVAKOV SI ROBI RIT NIELEN VLADA ALE AJ OBCHODY!!
20. 1. 2017   Lolo
Auta sa predavaju najlepsie tak, ze predajca si objedna pocet kusov, ktory predpoklada, ze preda. Obvykle ziadne predajcovi neostane.
Niektore auta, ktore sa nepredaju, sa doplnia nejakou doplnkovou vybavou, ktora sa snazi urobit exkluzivnejsou, nepredanu kravinu, napriklad sa spravi z nepredanky fobie, fobia RS, alebo sa spravi nejaka leasingova akcia, pre firmy, ktore kupuju zlacnene modely, kde auto preplatia leasingom.
To, co sa v skutocnosti uz naozaj predat neda, sa predava mimo trhy urcenia, napriklad v Azii, Indii, Cine, ale najma v Afrike, alebo juznej Amerike.
Nejedna sa o velke objemy, takze na miesto draheho zosrotovania, alebo vypredaja, sa preda trebars aj nekvalitny dobeh vyroby, modelov, ktore trebars nesplnaju nejake bezpecnostne, alebo emisne predpisy.
Pripadne sa usetri na katalyzatoroch, alebo celkovej vybave vozidla.
Podobne je to aj z motorkami a dokonca aj z handrami, obuvou alebo v extreme aj z potravinami, ktore nepodliehaju rychlej skaze.
2. 2. 2017   belmondo
ved nakupuj v zahranici, kto ti brani ? ked mas pocit ze tam nikto neodrbava.. snivaj dalej trulko..
1/1