Názory čitateľov


Názory k článku:
Sociálny rozmer eura: Prečo by sme mali stále podporovať spoločnú menu

24. 1. 2017   peter.sipula@centrum.sk
cim skor pre chudobu tu v sr euro netreba inak maju dat plat ako nemci nad 2000euro. mobil stal skor 1 korunu potom 1cent a hned zatim 1.eur 29 x islo to hore ako bi sa tvarili pri novej korune za 1dnu ci 20 a 10 sk spolu
17. 1. 2017   Kritik
Po tom, čo tu predviedli naničhodné poprevratové vlády, nás nad vodou môže podržať naozaj len euro. Vlastnú menu nemôžeme mať, veď by sme ju kryli snáď len cigánskymi osadami. Pevná pena je totiž o sebestačnosti a minimálne zadĺženej ekonomike a ten bordel, čo tu zanechali poprevratové vlády, je úplne o niečo inom, totiž o tunelovaní a rozkrádačkách rozpočtu a následne o blížiacom sa krachu.
17. 1. 2017   URBAN
Euro je výhodné pre Nemcov a Holanďanov ked sa rozhodnú položiť menu tak sa zosype. Namci sa do 48 hodín v prípade odchodu vedia odstrihnúť od Eura a Eurozóny. V piatok zavrú banky a v pondelok už budú sami sebe pánmi.
17. 1. 2017   Blind Man
Sociálny rozmer je len ten, že všetky svine blízko koryta na nažerú do prasknutia.Voličom zasa sa dostane tých správnych susedov.
17. 1. 2017   anonym
DAKY BRUSELORITOLIZAC si prihrieva polievocku...!strka me sa do riti nackom z akehosi neznameho dovodu. Euro pritom vyhovuje len im a ti nasi ko..oti im fajaju big euro dick pod stolom. zeby im islo len o rozkradanie fondov??!!admin co ty na to?
17. 1. 2017   Szekeres
Asociálny rozmer eura: Prečo by sme nemali viac podporovať spoločnú menu!!!! Kto je autorom tejto propagandistickej zlataniny? Platok zoznam vystavuje vysvedcenie sam sebe, ked neuvadza autorov ani zdroje nim publikovanej (Vaecsinou) propagandy
17. 1. 2017   Alda
€uro je politická projekt.
Ekonomicky to dává smysl pouze pro Německo.
Např.slovensko na to pouze krutě doplatí.
Ale blbí Slováci chtěli být honem "světoví".
17. 1. 2017   Murkoslav
Blbý čechu... Áno, Euro je prínosom len pre Nemecko. Takto môže vysávať svoje kolónie ešte viac. Ale Čechia sa tešiť tiež moc nemôže, ani byť slobodná v menovej politike. Ako prikážu páničci z Londýnskej banky, tak musí upraviť svoj menový kurz česká koruna v Praze.
17. 1. 2017   Alda
Siehe oben
Blbý slováku
17. 1. 2017   Honzo { Hans}
Na toto sa hodi ezopova bajka o liske a hrozne. Ked liska nemohla dociahnut hrozno odisla a povedala si aj tak bolo kysle. A tych blbych slovakov si odpust. Tu nie si na ceskom fore ale na Slovenskom Pepiku. Koli takymto ludom ako si ty nebanujem ze sa Ceskoslovensko rozdelilo. Raz ti ty blbi Slovaci natrhnu prdel za taketo reci.
17. 1. 2017   Alda
Nejsem pepik,patrně máš na mysli toho vašeho dobytka Pepika Tisa.
A internet je svobodný ty blbče,žádné slovenské,mongolské ,ugandské dělení mě nezajímá.
Blbý slováku.
17. 1. 2017   pajko
je to slovakistan
18. 1. 2017   apoliticky
Co mate vy cesi z toho ze mate vlastnu menu?...ved uz je ako toaletny papier a nema daleko od forintu...ked si idete dat vepro knedlo zelo a k tomu polivku...tak ste na 500 korunach... casi ked sa to kupovalo za 10kacek su nenavratne prec...tak o com ,,pepo,, tocis?
17. 1. 2017   MV
Keď si pomyslím, že za 3,30e som dostal paklík pistácií a čo som dostal za 100 Kčs stúpa mi systolický aj diastolický tlak. Vraj to nemám prepočítavať, ale tie za koruny som robil celý život vysokokvalifikovanú prácu s pracovným rizikom II. kategória. Euro nemalo väčšiu cenu ako 18 Kčs/Sk. Vraj idú vydať novú sériu farebných inflačných obrázkov s označením 50. Platy aj ceny sú číselne zhodné s päťdesiatymi rokmi a aju bieda väčšiny je porovnateľná. Mladá generácia nám nadáva, že sme na dôchodku a že sme nechali rozkradnúť najdôležitejšie podniky a to je ten sociálny rozmer eura.
17. 1. 2017   Lolo
Euro je socialny tmel, na baze vykalov, kto ho raz zacne pouzivat a zababre si ruky, ma problem, ze len rovnako zababrany, snim budu ochotny kamaratit. Tmelenie dier tymto tmelom, v dierach titaniku Europy, je dobre riesenie, lebo ludia veria, ak ECB vytlaci zo svojej prdele banksterskej viac tmelu, tak vsetci socialne, budeme lepit diery a verit pevnosti jeho jedinecnej struktury.
1/1