Názory čitateľov


Názory k článku:
Počet penzistov v SR sa za dekádu zvýšil o 145,5 tisíca

15. 1. 2017   cami
mali stastie ze mohli ist do dochodku. statne dlhy bude musiet splatit dalsia generacia, ktora sa dochodku asi nedozije.
16. 1. 2017   Blind Man
Šťastie ako šťastie. Nezabudni, že zažili menovú reformu v 1953 roku, Potom znehodnotenie vkladov v 1989 roku, potom splácanie nenávratných pôžičiek sociálne zmýšľajúcim podnikateľom na Slovensku formou dlhopisov čo im naordinoval Mikloš. Takže je na rade mladá generácia, nech si tiež nejaký ten ojeb vychutná!
15. 1. 2017   anonym
jednoducho povedané za totality neboli občania klamaný ako teraz jednoducho boli dve mocnosti z ktorej totalitných sa stali kolónie novodobí otroci západu jasným dôkazom sú rozdielne platy za tú istú odvedenú prácu a z dôchodcov sa stali žobráci dokonca poniektorý dostávajú potravinové prídeli a ostatný prežívajú zo dna na deň slovakistan od 89 roku dopláca za neschopnosť vlád a poslancov za ktorých sa rozkradol obrovský národný majetok ktorý vytvorili súčasný dôchodcovia a ich predchodcovia niet penazí ani majetku v náveznosťi za vyše dvadsať rokov sa zastavila pôrodnosť populácie od 89 roku kde mládež uteká za hranice niet tu istôt v budúcnosť založiť si rodinu kde za totality mladý dostávali byty za odpracovaných desať rokov v podniku a čo robí štát predáva pozemky miesto toho aby na nich staval nájomné byty pomohol mladým v náveznosťi tak znížil súčasné ceny bytov morho Slovač volíte len slubotechny slovakistan zostane slovakistanom len vtedy treba všetko znárodniť je tu pár veľmi bohatých a potom otroci chudoba na čele s penzistami čakajúcimi na truhlu štát im vytvoril nedôstojné dožitie staroby noné
16. 1. 2017   smutný
jednoducho povedané za totality neboli občania klamaní... toto môže tvrdiť iba človek, čo socilaizmus nezažil
16. 1. 2017   anonym
socializmus som zažil dobré i zlé ale socializmus dával istoty teraz sa otročí a mladí vzdelaný idú preč dokonca i tí ktorý pracujú manuálne utekajú za lepším platom a budúcnosťou chceš povedať klamstvo alebo podvod privatizácia bolo za totality alebo švajčiarsko človeče chyť sa rozumu alebo hoď sa o zem dobre sa majú len vrchných desať tisíc ostatný sú otroci a dôchodcovia žobráci asi si zaspal dobu chlapče noné morho
15. 1. 2017   Jozef
A bude sa to naďalej zhoršovať. To nie je chvastať sa ako sa podvodne znižuje nezamestnanosť. Krajinu treba viesť tak, aby mladí neutekali za prácou do zahraničia. "a čo mladé zutekalo a čo staré nevládalo" Kedysi dávno sa utekalo pred Turkom, teraz pred bo1ševikom.
15. 1. 2017   MV
Lenže s odchodom do dôchodku sa uvoľňujú pracovné pozície a je zaujímavé, že sa nespomínajú chýbajúce peniaze od našich ekonomických emigrantov, ktorí sú poistení v zahraničí a žiadna populačná vlna to nezmení.
15. 1. 2017   Lolo
Pocet penzistov, je obmedzeny, lebo budu v kratkom casovom horizonte ja umierat, nakolko to nieje ich chyba, ale vlastnost.
Problem je, ze sa nerodia v Slovakistane novy otroci, ktory by sa podielali, ak nie na budovani stastych kleptokratickych zajtrajskov, tak aspon ako exportny artikel chudobnej kolonie, na muracky a drotarcenie v zapadnej EU.
Proste vymierame.
Ty co sa dnes rodia vo vatsinovom podiele, neprinasaju spolocnosti nic, lebo povatsinou sa premnozuju len v enklavach hnedoslovakistancov , ktore pracuju na vyrobe deti na plne davky, avsak spolocensky prinos, je len dalsou zatazou, pre socialny system. Ich export nezaznamenava prilis vela uspechov, vdaka Brexitu bude znacna cast z nich reimportovana spat.
Export dochodcov sa zatial ani experimetalne nezacal, nakolko aj v teplych krajinach, ktore su v srackach, ako IT,GR, je zivot pre nasich dochodcov pridrahy.
Zatial si myslim, ze 26 rokov, od 89 sa vsetky vlady pokusaju o ekologicku recyklaciu penzistov v akejkolvek forme, pomocou nizkeho dochodku. Novych dochodcov, budu dalsie vlady Slovakistane, inak vychodnej kolonii EU, recyklovat v pracovnom procese tak dlho, aby boli odvodovo cinny az do svojej smrti, alebo umreli pri poberani invalidneho dochodku.
15. 1. 2017   eXtrem
Nejako tak si to trafil. Ani zvysovanie populacie neprinesie ocakavaen ovocie, iba viac hladnych krkov a viac problemov do buducnosti.
1/1