Názory čitateľov


Názory k článku:
Menej môže byť viac: Dlhý pracovný čas poškodzuje ekonomiku aj rodinu

14. 1. 2017   anonym
Za komančov pracovali ľudia menej a mali dostatok. Teraz ľudia pracujú ako otroci a žijú v nedostatku.
13. 1. 2017   Blind Man
Noahu, Noahu. Po tom čo sa takto pechorite v USA už 50 rokov a túto vymoženosť ste dotiahli do Európy, teraz začneš kvákať proti prúdu. Uvedom sa človeče a nerob tu zo seba hňupa!
13. 1. 2017   anonym
OTROK V SLOVAKISTANE musi makat od svitu do mrku len aby zarobil na slanu vodu..nahana hodiny lebo minimalna hod mzda je zufalo mala..sudruzenkovia to tak nastavili aby "podporili" blahobyt robotnickej triedy.............
13. 1. 2017   rod
Ak by sa pracovný čas skrátil, alebo by bolo v týždni 4dni prac. a 3 dni voľno, tak by to len prospelo - aj tak sú obchody plné tovaru, ktorý je problém predať, musí sa zlacňovať, s tým je tlak aj na zníženie platov...
13. 1. 2017   Lolo
Vo vychodnych koloniach EU, typu slovakistan, bola povodna rodina transformovana na ekonomicky cinnu domacnost.
Ekonomicky cinna domacnost, je pre strednu chudobu miesto, kde sa regeneruje potencial zarobkovo cinnych otrokov, skladuju sa utility nakupene, pre zaradenie sa do strednej chudoby a pripadne sa pripojuje otrok ku internetu, ak nieje v praci, alebo v miete, kde ma trvaly, alebo ciastocny uvazok pracovny.
Obvykle domacnosst strednej chudoby je hypotekou zatazena kralikaren, alebo stodola v sirsom okoli nejakeho mesta, zanosena vecami a hlupostami, pripadne erotickymi pomockami a domacimi zvieratami, ktore neumoznuju chov deti a novych otrokov.
1/1