Názory čitateľov


Názory k článku:
Zvyšovanie ťažby v USA tlačí na ceny ropy, cena Brentu klesla na 55,49 USD

9. 1. 2017   URBAN
opec a spojenci by mali spoločne stanoviť pevnú cenu za barel napr. 150 dolárov za ktorú ju budú spoločne predávat na vlastnej burze a nie na západom odrbávajúcim burzám, majú taký trhoví podiel ktorý sa nedá nahradiť.
10. 1. 2017   Ddd
Prazdno v tvojej hlave sa neda nicim nahradit
10. 1. 2017   anonym
Typický príklad dementa, ktorý je ochotný platiť 3-násobok Arabom a Rusákom.
Rozmýšľam, čo motivuje takých ľudí, čo tak rozmýšľajú. Je to bezhraničná viera v Ruskom vodcovi?
Plaťme aj za plyn aspoň trikrát viac. Prečo by sme aj za elektrinu nezvládli platiť aspoň trojnásobok, veď aj veľká časť elektriny na Slovensku je vyrábaná z Ruska dovážaných zdrojov. Osobne pritom títo dementi používajú ako protiargument pri opačných názoroch slovíčko "mainstream". Na čom je založený ich "stream" - na tom, že prestanú používať vlastný rozum?
10. 1. 2017   URBAN
Mám IQ 137 podla MESA testov a nie som zástanca žiadnych Arabov a Rusov a nemám ani bezhraničnú vieru v Putina. Ja poukazujem na to , že ak by západ vedený Kartelom 52 štátov USA a 28 štátov EU plus pár z Azie mal dominantný podiel v rope či inej komodiťe tak by zneužili situáciu a poriadne by zarábali na tom tak ako USA zarobilo na 1 a 2 svetovej vojne. Je vo finančnom svete verejné tajomstvo že Západ vedený USA svetové burzy riadi a kontroluje podla svojej požiadavky ako ekonomicko mocenský nástroj na ničenie konkurencie. Prečo Nemci na každom aute ktoré vyrobia zarobia 10 000 Eur , to je priemerný zisk a potom prečo OPEC nemôže zarobiť na rope lebo to takým blbom ako tu píšete sprostosti vyhovuje.
10. 1. 2017   anonym
Práveže Rusko a celý arabský svet od roku 2000 zarobili na nás nenormálne nekrensťanské peniaze.
Každý normálny človek, ktorý aspoň trochu rozumie ekonomike, vie, že konkurencia je dobrá. Lenže producentom ropy ide len o zisk, lebo v skutočnosti producenti ropy žiadny iný prínos pre spoločnosť nemajú.
Preto nechápem, že niekto rozmýšľa tak ako ty.
A s IQ na mňa nechoď, tiež som bol ako študent v MENSA.
10. 1. 2017   URBAN
reálne konkurencia nie je, to je len ilúzia kapitalizmu všetko je umelo riadené cez milióny záujmov záujmových skupín jednotlivcov či zoskupení štátov. Vysvetli my ako bolo možné, že Lehmann Brothers mal najvyšší raiting všetkých troch raitingoviek a predsa zbankrotoval. Banka s takým raitingom nemala padnúť to vysvetluje umelo udržiavaný kapitalistický model ktorý tu je teraz je to PODVOD na bežných občanoch. Reálna pravda je taká , že Západné vlády ovládajú burzy vďaka čomu manipulujú s cenami na burzách tak ako im to vyhovuje s cielom ničiť tú tvoju konkurenciu ktorú Západ považuje za nepriaťeľa. Čo sa týka Rusov, Putin iba nastolil poriadok v krajine ktorú sa Západ snažil počas Gorbačova a Jelcina ROZKRÁDAŤ, preto tak nenávidia Putina lebo vďaka nemu Rusko naberá silu a Západu cuká. Včom je tá tvoja konkurencia ked si USA tlačia doláre podla potreby a iné krajiny nemôžu. Snívaj ďalej o konkurencii.
1/1