Názory čitateľov


Názory k článku:
George Soros: Demokracia je v kríze na celom svete, v Európe hrozí Putinova dominancia

12. 1. 2017   kiskajepresstitút
ten hajzel asi myslel nadvládu iluminátov ktorí vlastnia pol zemegule. Dúfam, že už končia a Putin nám pomôže!
10. 1. 2017   anonym
Demokrat Soros chce riadit svet sam, len chce, aby si ho zvolili jednohlasne ludia celeho sveta. Sorosovi volici celeho sveta spojte sa, jeho pobratimovoia pripravili teoreticky to, co on sa snazi zrealizovat brutalnejsie nez jeho pobratim Trockij - a to bola rovnaka kreatura. Ani Diabol ho nechce, zgrcol by sa mu olej v kotli a ladove srdce starceka z rozpravky (cloveka napadne, ze taky ktosi naozaj nemoze byt skutocny) vyhasilo aj ohen pod nim.
10. 1. 2017   sicomline
Mal by sa starať o seba aby udržal moč debil starý a nie vyvolávať konflikt po svete.
10. 1. 2017   Blind Man
Jurko a Ty ešte tu furt medzi nami? Veď len toť som čítal, že Ti brali mieru na drevený frak.
10. 1. 2017   Szekeres
... že lídri zlyhali. "...elity ukradli voličom ich demokraciu,...." S tymto sa da v zasade suhlasit. Ale Soros nedodava B, ze jednym z nastrojov zlyhania "elit" "lidrov" "establishmentu" "papalasov" bolo korumpovanie uvedeneho vykvetu vplyvnymi ekonomickymi, ,financnymi skupinami, a lebo dokonca mafiou
10. 1. 2017   anonym
zabudol si na Sorosa, Americkeho investora a filantropa madarskeho povodu, inak takto chazara, ktory mal podla vlastnych slov od detstva pocit, ze boh otec je jeho nehodnym synom. Inak je to psycho porucha, antisocialne spravanie, sociopat, ktory uz davno mal byt v blazinci, nie zneuzivat svoje "meno" a "skusenosti" na burze. Je to kriminalnik, na ktoreho je vydany medzinarodny zatykac - a o tu bezcharakterne a typicky prekrucavo-chazarsk y vyprava o zlyhani elit - pritom je jednym z najvacsich JELIT - a asi to myslel tak, ze zlyhali, lebo nepretlacili "demokraticky" hitlery clintonovu a cez nu svoje zaujmy - to je ZLYHANIE ELIT v podani FILANTROPA SOROSA. Este aj ten Old Mr. Grim the Reaper sa ho boji... Ironiou mi captcha podhodila jeho milovane oblubene: HEDGE
11. 1. 2017   Szekeres
na adresu Sorosa sa nevyjadrujem, lebo o nom nic neviem. Resp. velmi vela o nom pocuvam, ale su to prilis rosporne nazory a vsetky stoj ana vode. O sorosovi sa budem vyjadrovat az ked ho budem poznat osobne. Uz to, ako si svojvolne vykladas jeho vyroky o zlyhani elit...je cudne. Ak predpokladame, ze myslel elitou Hillary, tak sa s tym stale da suhlasit. ANo, Hillary a jej wallstreetsky establishment zlyhal a tak nech idu do certa! Bude tu Trump a tak to ma byt. Nikde v tom sorosovom vyroku nie je obsiahnute, aky ma soros osobny vztha k hillary. Ci uvadzanu zmenu rezimu vita, alebo nevita. A tak sorosov vyrok interpretujem iba tak, ako bol vysloveny a nespekulujem nad jeho osobnym vztahom ku hillariovskej "elite"
10. 1. 2017   Pismeno
Soros tebe j e b e
10. 1. 2017   b
lepsie ako sorosova slnkosekta :D
10. 1. 2017   anonym
George, Tvoj čas sa naplnil....
10. 1. 2017   MV
Kapitalizmus 21 storočia už totiž žiadnu demokraciu nepotrebuje a má vlastné stabilizačno mocenské mechanizmy nezávislé od volieb. V praxi to znamená nezmieriteľnosť práce s kapitálom, ale na druhej strane pribúdajú predstavy o bezpracnom príjme u ľudí, ktorí nemajú ani kapitál ani odvahu pracovať a ani sa vzdelávať.
1/2staršie