Názory čitateľov


Názory k článku:
Senior účet zadarmo: Mnohí platia, aj keď nemusia

17. 2. 2017   Dušo
A kde nájdem ten porovnávač?
9. 1. 2017   Lolo
Mnohy platia, lebo nevedia.
Ucet si moze senior zriadit aj mimo Slovakistan.
Dokonca nemusi robit ziadne transakcie z platobnou kartou a aj tak nemusi nic platit.
A da sa rovnako nastavit trvale platby, inkaso, ako aj u nas.
Problem je, ze vnucence lovia pokemonov, deti seniorov na vsetko seru a enmaju cas, lebo musia zarabat na ajfouny svojich potomkov.
Ale aby starej mame, alebo staremu otcovi, pomohli z takymito zakladnymi vecami, ich ani nenapadne, cakaju len na vianocnu obalku.
V zahrade pokial starej mame nerastie konope, tak na to seru, ako na placaty kamen. Taka je doba a lepsia nebude.
9. 1. 2017   Jockey
A aj mBank ma ucet zadarmo. Uvedena podmienka pre platbu kartou sa tyka iba karty - to znamena, ak nie si schopny platit mesacne 70 € kartou, tak si tu kartu zrus :) Viem, ze to je nelogicke kvoli vyberom z bankomatu...
9. 1. 2017   Jockey
FIO banka ma ucet zadarmo, Uni Credit s malou podmienkou.
9. 1. 2017   petrižko
mal som učet vo fio banke nezmiselné poplatky učet som nasledne zrušil
9. 1. 2017   apoliticky
FIO banka ma ucet zadarmo?...na papieri !...a poplatky za transakcie?...no len chod sa opytat !...odpadnes !...a poplatky za notifikacne SMS o pohybe na ucte?...no len sa spytaj !...odpadnes...inde zadarmo a u nich za mastne poplatky...!...pekn e si to vo FIO vymysleli ako obabrat ludi...heh vraj zadarmo...no to urcite nie!
9. 1. 2017   anonym
Mám účet vo Fio banke už tri roky a ešte mi nezobrali ani cent. Píšeš tu pekné voloviny.
9. 1. 2017   Blind Man
Už len ten začiatok hovorí za všetko: "Kto si ako pracujúci zvykol na zasielanie peňazí na účet". Museli sme si nechať posielať peniaze! Žiadna banka už nič nedáva zadarmo. Do nedávna to boli Zuno (to už končí) a mBank (ten má podmienku 70 € platby cez katu. Zatiaľ 70)
9. 1. 2017   anonym
AKY SENIORUCET ZADARMO A KDE??!! HALOOO? MATKA MALA SENIORUCET V PO..ANEJ VUB A PLATILA 1E ZA VEDENIE UCTU. MAMA BOLA PARALIZOVNA PRIPUTANA NA LOZKO MALA ZTP ! NA UCET JEJ CHODIL IBA DOCHODOK! VRAJ TO NESTACI ! POJ..ANA VUB. KED ZOMRELA NECHCELI MI ANIO ZRUSIT JEJ UCET VRAJ NIE SOM SPLNOMOCNENY!! NEBYT TOHO ZE SOM SA OBRATIL NA NBS DODNES BY MI UCTOVALI POPLATKY BANDITI!
1/1