Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemcov rozhádala DPH: Drahšie mäso a mlieko pomôžu v boji proti zmene klímy

10. 1. 2017   anonym
ano je to dost velky globalny odrb z nazvpm globalne otepolovanie a kto tomu nebude chciet uverit tak ho humanitne zbobarduju v mene demonkracie podme si zastrgat klucikmi na nezne privitanie humanitneho bombardovania.
9. 1. 2017   Helena
A preco Nemecko dodnes nema rovnu dan svetovy Sulikov zazrak? Jaj nemci sa zo Sulika iba smeju a nepustili by ho ani zo smetiami a nieto este do parlamentu. tam ho maju veru dobre precitameho.
10. 1. 2017   anonym
HELENA HLAVNA VEC ZE PUSTILU MERKELICU TO NEVIDA ANI ZO MILION SULIKOV
9. 1. 2017   Blind Man
Nemci by mali vynulovať DPH na baraninu jahňacinu, kozľacinu a hovädzinu. Naopak na bravčovinu by mala stúpnuť na 50%. Treba nejako kompenzovať traumy imigrantov z bravčoviny.
10. 1. 2017   anonym
blind man a este doplnim ze sa podla doporucenia maju ucit arabsky
aby im lepsie porozumeli co vlastne potrebuju aby ani z toho nemali traumi ze im nikto nerozumie.
9. 1. 2017   anonym
Živočíšne produkty prispievajú k poškodzovaniu klímy, tak ľudom už načisto hrabe. V Nemecku má veľký vplyv strana zelených. V minulosti sa platili desiatky a teraz sa platia 19.
Podľa mňa by mali byť potraviny na celom svete oslobodené od DPH. Zdaniť ľudu jedlo, je maximálne chrapúnstvo od všetkých politikov. Pritom sú títo kreténi platený z našich daní.
Potom vybuchne jedna sopka a 100 rokov možno viac ochrany klímy bude v čudu. Hlavne, že sa spotrebujú peniaze daňových poplatníkov.
10. 1. 2017   anonym
ale oni si zdvovodnia vzdy a vsetko akoze pred nedavnom merkelica nabadala na pitie kravskeho mliecka a teraz len musi byt drahsie nedaj zeby sa nenaplnila kasa otrokarov.
1/1