Názory čitateľov


Názory k článku:
Projekt novej jadrovej elektrárne zrejme zmrazia

30. 12. 2016   Szekeres
a..nebolo by na mieste vzita na verejnu zodpovednost politikov, hlavne toho jedneho, ktory cely pa-projekt tak intenzivne presadzoval? Lebo, kto teraz ponesie zodpovednost za premrhane verejne prostriedky?..ak nie tito poskokovia jadrovej lobby? Ist do takeho projektu takto bezhlavo, aby mal premyslene a vyhdonotene pravdepodobnost uspesneho dokoncenia...takto ziaden investor ani manazer (iba ak SK managér) nepostupuje..iba nezodpovedny politik. Niet nic jednoduchsieho ako rozhodovat o megalomanskych miliardovych projektoch ked ich ma financovat niekto iny a straty idu na ucet ineho (dan.poplatnika)..h lavne, ze sa hesla o spustani projektov dobre vynimaju na billboardoch pri dialnicicah
30. 12. 2016   anonym
pekne napísané treba ich súdiť a nakolko ide o obrovské sumy trest doživotie im patrí
29. 12. 2016   URBAN
Mochovce sú permanentne tunelované preto sa ich dokončenie stále posúva, čo by chceli stavať Bohunice ked nevedia dokončiť Mochovce.
29. 12. 2016   anonym
Fakta hovoria za všetko keď sa nedokončí teraz neskôr bude predražená o niekoľko krát kto to chce !!!miliony budú stáť nevyužité kto má takýto záujem je jasné však danovníci to zaplatia noné
29. 12. 2016   Koxo
Výstavba jadrovej elektrárne iba na Slovensku trvá 15 a viac rokov! Ak by sa netunelovalo, ak by sa hlúpo nepredala pod cenu celá energetika, ak by sa kontrolovali výdavky, tak elektráreň už dávno mohla stať! Cena elektriny by bola podstatne nižšia, pretože do ceny sa premietne aj cena za výstavbu elektrárne!
29. 12. 2016   classic chess
životnosť jadrovej elektrárne V2 v Jaslovských Bohuniciach bude do roku zhruba 2035. Musíme sa tak pripraviť na to, aby sme ju vedeli nahradiť nejakým iným zdrojom,“ dodal Žiga. A preto udržiavame pri živote Novácke bane, nedodal Žiga.
29. 12. 2016   petofi
ked zrusis bane a elektraren + dalsie pridruzene okolo tak vytvoris dalsiu obrovsku hladovu dolinu. dalej kopa vzdelanych a skusenych ludi v energetike ostane bez prace. Ale presne o to eu bruselu a nemcom ide. zrusit nas uplne a urobit z nas zavisle socky co makaju za 700 v hrubom n a3 smeny bez naroku na wc pauzu alebo ine. aby sme nemali na vyber ale makali v tovarnach vlastnenych zapadom zo vzdelanim za ktore by nemec alebo iny stal 3 krat viac. vieme lebo take robime . kazdy stat si buduje v vlastne sebestacne zdroje a zamestnanost. len slovaci sa daju znicit. sme nesvojpravny a lisabonska zmluva je protiustavna. vyzenieme slovakov von zo slovenska toje heslo sas,a podobnych niktosov.
30. 12. 2016   Lolo
Drahy Petofi.
Ma to jednu velku vyhodu, nebudeme zit vecne.
Preto otroctvo a hladove doliny pominu, aj z ludmi, ktory maju obmedzenu zivotnost.
Novy ludia sa nerodia, na to stary otroci nemaju peniaze, aby nachovali hladne krky a ak, tak maju po jednom, maximalne po dvoch a to je zalostne malo. Minimum, pre zachovanie naroda Slovakistanskeho je 2,6 dietata na jednu matku a pokial sa nemylim, demografia poslednych rokov, hovori jasne, ze aj 3,3 dietata na jednu Slovakistansku matku, je stale malo.
Ty co maju deti vo vatsom mnozstve robit nebudu a rozprchnu sa za davkami po EU, ak to bude neunosne.
Problem je, jadrove elektrarne a bane, nezachrania to, ze nakoniec v Slovakistane, nebude mat kto tu elektrinu spotrebovavat, lebo ak bude draha, nebude ju chciet ani priemysel a ak nebude priemysel, nebude ani chudoba, co by si ju mohla dovolit kupit v domacnosti.
1/1