Názory čitateľov


Názory k článku:
Žiaden Brexit nebude a ďalších 9 šokujúcich predpovedí pre rok 2017

8. 12. 2016   fero z BA
takže treba kupovať zlato
8. 12. 2016   anonym
BURICI.EU SIRIACI POPLASNE SPAVY A PROEU DEMENTI TUZIACI PO DAKEJ SENZACII MYSLIAC SI ZE BRITI SU DOCISTA JEBNUTI A VYSTUPEMNIE Z DIABLOVHO SPOLKU SI ROZMYSLIA?? ZE ADMO?
8. 12. 2016   URBAN
nesúhlasím, ak Briti neodídu tak referendum ako demokratický inštitút popre západnú spoločnosť, Čína a Rusi chcú podporovať svoje národné meny v budúcnosti nie dolár a internetové meny a odstihnúť sa od dolára. USA a EU nemá inú možnosť ako dalej tlačiť prachy cez QE lebo ak sa chcú striasť dlhov v dlhopisoch potrebujú dvojcifernú infláciu ktorá znehodnotí dlh. Zvýšenie sadzieb centránych bánk nebude niako výrazné lebo by sa predražila správa dlhu za ich úrok. Parita Eura a Dolára nebude, a Libra bude stagnovať okolo 0,8 za Euro lebo aj oni budu museť tlačiť prachy tak ako ECB.
8. 12. 2016   simon
predpokladáš že všetko bude ako doteraz?
8. 12. 2016   URBAN
svet nevyzerá tak ako ho ponúkajú médiá krmiace ludí tým čo im vyhovuje, Škótske referendum Britské tajné služby zmarili aby sa Škótsko neoddelilo a Británia sa nerozpadla, ak by západná demokracia bola taká akú píšu učebnice tak by Škóti odišli, referendum by nezmarili.
1/1