Názory čitateľov


Názory k článku:
Bývalý študent žaluje Oxford: Žiada milión za to, že nie je bohatý a úspešný

14. 12. 2016   working class hero
sucasny kapitalizmus resp. neofeudalizmus je uz taky...darmo vzdelanie, ked nie je hruba perinka a rebrik rodicov...z plebsu prerazit do establismentu na zaklade vzdelania a talentu je uz dnes prakticky nemozne
7. 12. 2016   Ojko
To je určite možné. Lebo ak na Oxforde sa ničomu nenaučí,
Tak si tie peniaze zaslúži dostať naspäť. Ale či to nebude tak, že čo sa Oxforde naučíte, to Oxforde ostane.
7. 12. 2016   MV
Zdá sa, že je to nový módny trend v podvodníckom vymáhaní peňazí jednak žalovaním štátov, čo robia ťažobné a energetické spoločnosti a teraz už aj škôl študentami. V Českej republike tak adeptka, ktorá ani nebola žiačkou žalovala strednú školu , že pri predbežnej konzultácii o budúcom štúdiu mali námietky proti jej zahalenej tvári, spor bol asi o 60 tisíc. Každý chce bezpracný zisk niekedy zahalený aj v humanite.
11. 12. 2016   Katka
Absolútny súhlas.
6. 12. 2016   Katka
Oxford naučil študenta to najpodstatnejšie, ako bezdôvodne vysúdiť od niekoho peniaze, ako prísť k peniazom bez práce, ako nerobiť a mať sa dobre. Už sa ani nedivím, že vysokoškoláci považujú slušných ľudí za hlupákov.
6. 12. 2016   Kritik
Z tohto pohľadu by Oxford fungoval ako bezprizorný idiot, takže na tvrdení rozhodne niečo nesedí.
Inteligentný vysokoškolák rýchlo pochopí, že inteligent sa nájde aj medzi robotníkmi, ktorí nemali to šťastie študovať a bezcharakterný chrapúň sa nájde aj medzi vysokoškolsky vzdelanými absolventami, ktorí zväčša vyštudovali za kačičky, sliepočky a iné úplatky.
6. 12. 2016   jaro
čo čakal od štúdia moderných dejín??? Mal ísť študovať niečo normálne. Niektoré obory by sa vôbec na VŠ nemali študovať!
6. 12. 2016   Kritik
Tiež som sa nad tým zamýšľal, vinu na tomto fenoméne nesie tupá trhová ekonomika.
Spoločnosť by mala podporovať aj štúdium odborov, ktoré sa môžu z ekonomického pohľadu javiť ako neefektívne a neatraktívne. Pretože jeden nikdy nevie.
V tomto kontexte je neefektívna napríklad výroba mlieka, a predsa je zastavenie jeho produkcie nemysliteľné.
6. 12. 2016   ironman
A ako by si si to predstavoval? Ze sa prihlasis do zoznamu zaujemcov o studium na VS a budes cakat, ake zameranie ti strana vyberie, podla toho co prave potrebuje? A ako to vyzera na netrhovom Slovensku, ked mame stovky absolventov socialnej prace, ktorych nikto nepotrebuje. Uz som videl aj magistra prava, zamestnaneho ako murara betonujuceho zaklady rod. domu...
6. 12. 2016   jojo
kto ho nutil dalej studovat na univerzite, ktora mu nevohovovala a tyk si nicit zdravie a karieru, mal ju ksor opustit a pokracovat niekde inde, nie teraz vyplakvat, ze za to mozu iny !!!!
6. 12. 2016   kakadu
Od kedy na Oxforde pôsobia ČSR disidenti aj Radičová,
ide to s Oxfordom dole vodou
Háááá
6. 12. 2016   popo
surikata aj tuto troluješ?
6. 12. 2016   anonym
Totok presne vystihuje ameriku. Je vysoká pravdepodobnosť, že ten spor vyhrá.
6. 12. 2016   jejej
University of Oxford je najstaršia britská univerzita. Bola založená v roku 1167, je to jedna z najprestížnejších univerzít na svete. Ani ten absolvent nie je Amík, tak čo?
1/1